Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Muž predal celý svoj majetok a všetky peniaze vsadil na ruletu: Takto to dopadlo

(Zdroj: Facebook/Actual Fact Bot: Revived)

LONDÝN - Ashley Revell z Londýna sa rozhodol riskovať doslova všetko, čo vlastnil a zamieril do kasína. Tam roztočil ruletu, ktorá navždy zmenila jeho život. Jeho počin sledovali diváci reality šou, ktorá zaznamenala jeho veľkú výhru. Ashley však priznal, že jeho otcovi sa nápad s návštevou kasína nepáčil.

Revell mal 32 rokov, keď v roku 2004 predal všetok svoj majetok, vrátane domu a oblečenia, v hodnote 76 840 libier (vyše 88 000 eur) a všetko stavil na ruletu v Plaza Hotel & Casino v Las Vegas. Objavil sa dokonca v jednej epizóde reality šou s názvom Sky One Double or Nothing. Diváci programu mužovi pomohli rozhodnúť sa, či zvoliť červenú alebo čiernu. "Predtým, ako som pristúpil ku stolu, premýšľal som o tom, že by som to dal na čiernu a všetci diváci hlasovali, že by som to mal dať na červenú. Tak som to všetko dal na červenú," povedal Revell. 

Zároveň ale priznal, že sa bál toho, že skončí na mizine. Obával sa aj toho, že jeho rodičia a priatelia budú kvôli tomu nahnevaní. Otec bol údajne úplne proti tomuto nápadu. Tvrdil, že jeho syn by mal pracovať ako ostatní a nespoliehať sa na hazard.

Ako sa ale ukázalo, Revellovo riskovanie sa naozaj vyplatilo. Ashley zdvojnásobil svoje peniaze na neuveriteľných 153 680 libier (177 000 eur). Výhru následne použil na založenie online pokerovej spoločnosti s názvom Poker UTD. Síce jeho podnikanie neskôr skrachovalo, časť peňazí minul na výlet na motorke naprieč Európou, kde sa stretol so svojou budúcou manželkou. Dá sa teda povedať, že malé rozhodnutie malo obrovský vplyv na jeho život.

 

A man named Ashley Revell sold all his possessions including his clothes, went to Las Vegas and bet the whole lot of...

Posted by Actual Fact Bot: Revived on Friday, October 13, 2023

Pätnásť rokov po svojom veľkom víťazstve sa Ashley vrátil do Las Vegas, kde si pripomenul svoje víťazstvo a získal svoj ruletový stôl s propagačným bezplatným žetónom pre hráčov. Ashley dokonca uzavrel slávnostnú stávku, hoci stávky neboli tentoraz také vysoké. „Roztočenie rulety v Plaza bolo najúžasnejším momentom v mojom živote. Takže sa teším na návrat a dúfam, že všetci môžeme osláviť ďalšie úspešné roztočenie rulety,“ povedal Ashley pre KSNV.

Viac o téme: RuletaHazardKasínoAshley Revell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu