Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chlapík utiekol z katastrofálneho rande: Keď zistíte, čo počas neho robila žena... Dobre urobil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ATLANTA - Žena bola na rande nútená zaplatiť v prepočte takmer dvesto eur za večeru. Vysvetlila, že muž, ktorý ju pozval, pred účtom doslova utiekol na toaletu a odmietol zaplatiť. Príčinou bolo množstvo jedla, ktoré si objednala. Užívatelia priznali, že stoja na strane muža.

Žena menom Equana zašla na rande s mužom, ktorý ju pozval na víno a večeru.  Spoločne navštívili reštauráciu Fontaine's Oyster House v Atlante v USA, kde si dopriala štyri tucty ustríc v cene 15 dolárov (14,20 eura) za porciu. Okrem toho si objednala krabie koláče a zemiaky spolu s martini. Priznala, že jej spoločník vyzeral trochu šokovane a pozeral sa na ňu ako na blázna kvôli množstvu jedla, ktoré sa chystala skonzumovať. 

Vo videu počuť, ako žena hlasno srká šťavu z morských plodov. Večeru si zjavne veľmi užila. Na chlapíka však jej správanie nezapôsobilo. Keď im priniesli účet v hodnote 184 dolárov (175 eur), ospravedlnil sa a odišiel na WC. Vtedy využil svoju šancu a už sa nevrátil ku stolu. Účet tak musela zaplatiť Equana. 

Prirodzene sa rozčúlila a poslala mu textovú správu: "Utiecť od účtu je šialené." Muž odpovedal: "Ponúkol som sa, že ťa vezmem na drink a ty si si objednala všetko to jedlo." Doplnil ale, že dodrží dohodu o zaplatení nápojov. Video doteraz zaznamenalo už takmer päť miliónov zhliadnutí. Mnohí komentujúci uviedli, že niet divu, že chlap z reštaurácie doslova utiekol. "Odvaha pýtať sa, čo ďalej po päťdesiatich ustriciach, je šialená," napísala jedna osoba. 

Viac o téme: VečeraRandeúčet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu