Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dievčina (23) vykopla z domu chlapa, s ktorým mala rande: Na WC jej nechal nechutný odkaz

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Jedna mladá žena zo Spojených štátov ostala v šoku po tom, ako zistila, že chlapík, ktorý bol u nej doma, jej nechal na záchode škaredý odkaz napísaný rúžom. Všetko zdokumentovala vo videu zverejnenom na TikToku.

Pôsobiť na zoznamovacích aplikáciách je niekedy ako prechádzať sa po mínovom poli. Nikdy totiž nemáte záruku, že človek na "druhej strane" je tým, za koho sa vydáva. To sa dá zistiť až pri osobnom stretnutí. Sklamanie v tomto smere nedávno zažila TikTokerka Luna Rayová (23). Vysvetlila, že k sebe pozvala mladíka, s ktorým sa zoznámila prostredníctvom aplikácie Hinge. Už po pätnástich minútach ho však požiadala, by odišiel, pretože vraj vyžaroval negatívnu energiu. 

@lunarayy_

he also wrote “she is effing her ex” because i tried to spare his feelings by telling him i wasn’t over my ex boyfriend :)

♬ original sound - Luna Ray 🌙

"Vyžaroval zlé vibrácie, tak som ho po chvíli vykopla. Ešte pred odchodom ale použil kúpeľňu, aby mojím rúžom pokreslil záchod," hovorí Luna vo videu pri tom, ako čistí dosku od nápisu "uteč". Okrem toho chlapík na toaletu napísal "zbavuje sa svojho bývalého"

Ľudia na príspevok reagovali rôzne. Jedna osoba si myslí, že Rayová by mala dať chlapíkovi rúž preplatiť, pretože mejkap je drahý. Ďalší užívateľ napísal, že by si rád vypočul mladíkov pohľad na vec. 

Viac o téme: PomstaRandeWC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu