Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Absolútne nechutné PRIZNANIE: Dievčina tri roky robí toto s penisom svojho priateľa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Poslucháči podcastu zostali zhrození a znechutení po tom, ako sa mladá žena priznala k tomu, že už nejaký čas sa stará o hygienu priateľových intímnych partií, pretože on tak posledných dvadsať rokov nerobil.

Vo vzťahu, najmä na začiatku, ste ochotní pre svojho partnera urobiť prakticky čokoľvek. V stave zamilovanosti je to úplne pochopiteľné. Priznanie istej dievčiny ale vyráža dych. V austrálskej relácii The Hook Up Podcast with Dee Salmin and Pip Rasmussen totiž prezradila, že posledné tri roky každý týždeň umýva penis svojho priateľa, aby sa zbavila špiny, ktorá sa v tejto intímnej oblasti nahromadila za dvadsať rokov. 

Moderátorky ostali zo slov poslucháčky v šoku a žiadali vysvetlenie. Tá doplnila, že pri tom používa lubrikant a vatové tyčinky. Keď sa jej spýtali, prečo si pohlavný úd nečistí sám, odpovedala, že "priateľa jeho penis desí a že kvôli tomu prestal masturbovať". Dee a Pip túto informáciu nedokázali spracovať a po celý čas boli v nemom úžase. "Nedokážem pochopiť, že toto bol tvoj džob vo vašom vzťahu," povedala Salminová. 

Rovnaké pocity majú aj užívatelia. Mnohí z nich uviedli, že sa im chce z tohto priznania zvracať. "Mali mu jednodnoducho vykonať obriezku," myslí si jedna osoba. "Neviem, komu v tomto vzťahu viac preskakuje," podotkol niekto ďalší. 

 

Viac o téme: HygienaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu