Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mesto preslávené paranormálnymi aktivitami opäť šokuje: Strašidelné VIDEO hýbajúceho sa bicykla!

(Zdroj: Facebook/Shambles Market York)

YORK - Na záberoch z bezpečnostných kamier bol zachytený strašidelný bicykel, ktorý sa sám od seba pohybuje po ceste. Video sa objavilo na Facebooku, kde zaujalo pozornosť množstva užívateľov. Niektorí tvrdia, že celý výjav dodáva anglickému mestu York svojrázne kúzlo.

Video bolo nakrútené minulý týždeň na Shambles Market v Yorku. Mesto má bohatú tradíciu výskytu paranormálnych aktivít a návštevníkom je k dispozícii niekoľko strašidelných prehliadok, informuje Yorkshire Live"Bezpečnostné kamery zaznamenali niečo veľmi zvláštne a z tohto klipu nám behá mráz po chrbte. Teórie sú vítané. Všimol si ešte niekto zvláštnu paranormálnu aktivitu v meste?" uvádza sa v príspevku na Facebooku. 

Nočné zábery zachytávajú jednu z tehlových ciest na trhu, bez ľudí v dohľade. Bicykel sa pomaly vynorí z pravej strany záberu a sám od seba prechádza cez cestu. Pedále zostávajú nehybné a nesedí na ňom žiadny jazdec. Bicykel sa zastaví, keď narazí na obrubník na druhej strane cesty a chvíľu zostane vzpriamený, kým spadne na zem.

Jeden z komentujúcich v reakcii na strašidelné zábery uviedol: "Keby sa rútil stredom ulice, bol by som ohromený. Nie je nemožné štuchnúť ho do ulice z uličky." Iná osoba poznamenala: "Vyzerá to, ako keby na ňom niekto jazdil nestabilne, ale kolíše sa, ako keď sa dieťa učí bicyklovať. Možno niekto opitý v maskáčoch... aj tak to všetko pridáva kúzlu Yorku."

Viac o téme: DuchBicykelYorkParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu