Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hádanka len pre tých najvytrvalejších: Nájdete do piatich sekúnd na FOTO žabu a sovu?

(Zdroj: TikTok/psychologylove100)

LONDÝN - Istý užívateľ na TikToku zverejnil dva obrázky, na ktorých sú veľmi dobre ukryté sova a žaba. Ak sa vám podarí ich nájsť, zaradíte sa k piatim percentám úspešných riešiteľov, ktorým sa podarilo splniť túto úlohu.

Hlavolamy testujú úroveň vašej inteligencie a zároveň vás nútia premýšľať netradičným spôsobom.  Svoje pozorovacie schopnosti si môžete otestovať aj na obrázkoch, ktoré sa objavili na TikToku pod názvom "Zahráme si malú hru". Na prvom obrázku je tráva vyrastajúca z hliny obsypanej kameňmi. Úloha znie jednoducho: "Musíte nájsť sovu. Uvidíme, ako dobre vidíte." 

Na vylúštenie máte len desať sekúnd. Ak by ste to však zvládli do piatich, stali by ste sa súčasťou piatich percent populácie, ktorá to dokáže. "Ak sa budete pozerať dostatočne pozorne, nájdete sovu takmer v strede obrázku," poradil autor príspevku a následne zdieľal druhý test, na ktorom figuruje bohatá zeleň. "Iba tí, ktorí majú oči jastraba, dokážu v tejto chytľavej ilúzii za menej ako desať sekúnd spozorovať zelenú žabu." Tak čo, podarilo sa? 

Viac o téme: HádankaHlavolam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu