Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Turistky boli po príchode na Hvar zúfalé: Na pomoc im prišli Chorváti, z ktorých sa stali hrdinovia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/zoeeolivia)

HVAR - Hotel, v ktorom plánovali dve Austrálčanky stráviť dovolenku, bol síce päť minút od pláže, no ony netušili, že k nemu vedie množstvo strmých schodov. Bojovali s ťažkou batožinou, až kým si ich nevšimli dvaja Chorváti. Tí im ochotne pomohli a teraz sú z nich hrdinovia TikToku.

Istej Austrálčanke sa veľmi páčila letná dovolenka, ktorú strávila na chorvátskom Hvare, nie však kvôli prírodným krásam ostrova, ale miestnym mužom. Zoe tam pricestovala s kamarátkou, no nevedela, že k hotelu, ktorý sa nachádza päť minút od pláže, vedie niekoľko poriadne strmých schodov. To ich nepríjemne prekvapilo, pretože so sebou niesli ťažkú batožinu.

@zoeeolivia croatian men proving civalry is not dead #hvar ♬ original sound - zoeeolivia

Ako ale informovala vo svojom videu na TikToku, na pomoc im prišli dvaja chorvátski muži a ponúkli sa, že ich kufre odnesú do už spomínaného hotela. "Udatnosť chorvátskych mužov nie je mŕtva," okomentovala dievčina svoj príspevok. 

Jedna žena v diskusii pod ním spomenula, že v súčasnosti chodí s Chorvátom a nedá naňho dopustiť. "Som vo vzťahu s Chorvátom a verte mi, sú najlepší," uviedla. "Chorváti sú druh hrdinov, ktorých potrebujeme," poznamenala ďalšia osoba. 

Viac o téme: DovolenkaTuristkaChorvátskoHvar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu