Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena má 42 rokov, ale vyzerá o polovicu mladšie! Geniálny trik, nestojí viac ako dve eurá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Istá žena sa podelila o tajomstvo svojho mladistvého vzhľadu. Podľa jej slov začlenila do starostlivosti o pleť jeden produkt, ktorému vďačí za sviežu pleť. Vo videu na TikToku dokonca ukázala, ako si tento prípravok môžete vyrobiť doma. Je to veľmi jednoduché.

Pokiaľ ide o starostlivosť o pleť, u každého je to iné. Jedna TikTokerka prezradila svoj jednoduchý tip na starostlivosť o pleť. Vysvetlila, že má 42 rokov, nepoužíva žiadne filtre a dokonca ani žiadnu desaťkrokovú starostlivosť o pleť. V čom teda spočíva jej tajomstvo? V krátkom videu Tams zapózovala pred kamerou a ukázala svoju prirodzenú pokožku. "Vždy som dodržiavala jednoduchú, ale konzistentnú starostlivosť o pleť, pridala som ryžovú vodu pre tónovanie mojej pokožky a je to vidieť," priblížila. Jej pokožka vyzerá vďaka tomu úplne bezchybne, bez pórov a čisto.

@tamsskyn Just want to share my simple skincare tips so its easy for you! Glass skin, all natural no filter #skincaretips #skincareadvice #koreanskincare #ricewater #naturalbeauty #fyp #reverseaging #nofilter ♬ original sound - Lauren Wolfe

Tams ďalej ukázala, ako si môžu ryžovú vodu urobiť doma aj ostatní. Potrebujete iba bielu ryžu, pričom nemusí ísť o konkrétnu značku. "Dvakrát ju opláchnete a potom si necháte tretinu vody. Potom odstráňte z ryže špinu a chemikálie," vysvetľuje. Voda má mať po opláchnutí krémovú farbu a treba ju naliať do nádoby a vložiť do chladničky na dva týždne. Opláchnutú ryžu potom klasicky uvarte, aby nič nevyšlo nazmar.

@tamsskyn How to make my korean rice water for skin & questions answered @TAMS @TAMS @TAMS #skincaretips #koreanskincare #ricewater #naturalskincare #affordableskincare #skincare ♬ original sound - TAMS

"Ryžovú vodu môžete naniesť na tvár po čistiacej vode. Potom môžete použiť opaľovací krém, ak ju budete nanášať počas dňa. Používajte ju raz, dvakrát denne, ak chcete a ak pociťujete podráždenie, možno začnite o niečo pomalšie." 

V komentároch ľudia ženu chválili za jej tip a uznali, že funguje. "Ryžovú vodu si robím už druhý týždeň a výsledky sa mi páčia," uviedla jedna z komentujúcich. "Zanechalo to moju pokožku veľmi jemnú," napísala ďalšia. Tams tiež upozornila na to, že po nanesení ryžovej vody by ste mali nechať pokožku vyschnúť na vzduchu.

Viac o téme: RyžaElixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu