Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladíka totálne zmiatol odkaz od kuriéra: Viete, čo je na ňom napísané?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Muža z Austrálie zaskočil lístok od kuriéra. Písalo sa v ňom, že mu balík nedoručil, pretože doma nikoho nezastihol. Majiteľ domu ale nedokázal rozšifrovať dve rukou písané slová. Niektorí užívatelia Redditu zavtipkovali a odkázali muža na jeho lekára, ktorý určite bude vedieť rozlúštiť význam slov.

Istého Austrálčana nedávno zmiatla správa napísaná na lístku od poštovej služby Australia Post. Vo svojom príspevku zverejnenom na Reddite požiadal o pomoc pri dešifrovaní písma na kúsku papiera, ktorý po sebe zanechal pracovník kuriérskej služby Star Track. Na lístku bolo napísané, že mu nedoručil balík, pretože doma nikoho nezastihol. Muž však nedokázal prečítať dve rukou písané slová. "Neviem to prečítať. Pomôže mi niekto, prosím?" uvádza v príspevku. 

Na jeho žiadosť reagovali stovky užívateľov, pričom mnohých slová zaskočili rovnako ako autora príspevku. Nakoniec sa viacerí zhodli na tom, že na lístku je napísané "post shop", teda predpokladajú, že zásielka na muža čaká na miestnej pošte. 

O svoje návrhy sa podelili aj iní, vtipnejší užívatelia. "Zľavy na Medicare sú také nízke, že sa zdá, že praktickí lekári musia popri práci robiť vodičov kuriérskej služby," napísal jeden z komentujúcich. "Choďte navštíviť svojho miestneho praktického lekára. Možno vám to bude vedieť preložiť," zavtipkoval ďalší.

Viac o téme: PoštaKuriér
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu