Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ženu išlo poraziť: Nemá peniaze ani na benzín a jej manžel si kúpil... to nemôže myslieť vážne!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Žena tvrdí, že spolu s manželom majú finančné problémy do takej miery, že si nemôžu dovoliť ani kúpiť benzín. Prirodzene ju teda nahnevalo, keď si jej polovička kúpila PlayStation 5 v hodnote v prepočte viac ako päťsto eur. Nešťastná žena sa s príbehom podelila na Reddite.

Žena, ktorá robí všetko pre to, aby udržala svoju rodinu nad vodou, uviedla, že sa rozplakala od frustrácie po tom, čo si jej manžel kúpil úplne novú hernú konzolu v hodnote 500 eur. Tú si však nemôžu dovoliť. Dotyčná užívateľka momentálne pracuje na plný úväzok, študuje a popri tom sa stará o dieťa. Jej manžel tiež pracuje na plný úväzok. 

Nedostatok peňazí v súčasnosti vážne znepokojuje túto rodinu, ktorá sa topí v dlhoch. Pred pandémiou si vystačili s jednou mzdou na plný úväzok a jedným polovičným úväzkom. V dnešnej dobe si nemôžu dovoliť platiť ani polovicu nájomného. Aby toho nebolo málo, stále splácajú účty za lekársku starostlivosť z obdobia pandémie. "Momentálne nemáme ani na benzín. Manžel mi vzal auto večer predtým, ako som išla kúpiť mlieko. Na druhý deň ráno svietila kontrolka paliva. Nikdy som nebola ten typ, ktorý očakáva veci bez toho, aby sa opýtal, ale už dlho som ho nepožiadala o tankovanie, takže neviem, či si uvedomil, že potrebujeme benzín," píše sa v príspevku na Reddite. Keď žena prišla domov, na kuchynskom stole uvidela úplne novú hru. Takmer ju porazilo, stála totiž 55 eur, čo je obrovská suma vzhľadom na to, že rodina si nemôže dovoliť ani natankovať. 

Ženu išlo poraziť: Nemá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena sa oborila na svojho partnera a spýtala sa ho, prečo kúpil drahú hru, ktorú teraz aj tak nemôžu hrať, pretože na to nemajú príslušenstvo. Muž teda sľúbil, že hru vráti a že za vrátené peniaze kúpia potraviny. Po tom, ako žena vošla do spálne, prišiel ďalší šok. Zistila, že hra bola len špičkou ľadovca. Na posteli totiž ležalo úplne nové PlayStation 5. Kúpa sa tak celkovo vyšplhala na 550 eur. "Čo ma rozčuľuje je, že ja som tá, kto robí rozpočet v domácnosti. Zabezpečujem stretnutia u lekárov. Uisťujem sa, že je všetko v poriadku. Takže som v strese takmer neustále," vysvetľuje. 

Ženu išlo poraziť: Nemá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Mnoho užívateľov vyjadrilo svoje pocity v komentároch. "Zapojte ho viac do tvorby rozpočtu, aby si uvedomil, aká je situácia vážna. Urobte si dlhodobý plán na jeden až dva roky a odhadnite stav bankového účtu a vaše dlhy," poradil jeden z komentujúcich. Ďalší si myslí, že manžel mal zjavne dobré úmysly, ale považuje za smiešne a nezodpovedné kupovať si taký drahý luxus bez toho, aby svoju ženu o tom vopred informoval. "Sotva si môžete dovoliť naplniť svoje primárne potreby a máte malé dieťa, o ktoré sa musíte starať," uviedla jedna osoba. 

Viac o téme: HádkaManželiaPlaystation
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu