Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pri pohľade na VIDEO Rusky vás zamrazí: Nechali by ste nahovoriť na túto šialenosť?

(Zdroj: Twitter/Lo+Viral)

MOSKVA - Video, v ktorom sa žena vrhá do polo zamrznutého jazera pri mínus 27 stupňoch Celzia, sa stalo hitom internetu. Keď vyjde z vody, po dúškoch si vychutnáva teplú kávu. Kým niektorí nechápu, prečo by to niekto robil, iní uviedli, že v severských krajinách je takéto kúpanie bežnou praktikou.

Užívateľ Twitteru známy ako TheBest_Viral zverejnil video, ktoré veľmi rýchlo zaujalo obrovské množstvo ľudí. Zachytáva mladú ženu v čiernom overale, ako sa kúpe v čiastočne zamrznutom jazere. Po vyjdení z vody si z brehu rybníka vezme šálku kávy a po dúškoch ju vychutnáva. Potom prostredníctvom svojho mobilu ukáže aktuálnu teplotu - mínus 27 stupňov Celzia. Podľa dostupných informácií bolo video nakrútené v okolí Moskvy. 

Mnohých ľudí bizarné zábery zaskočili. Niektorým sa páčili, ďalší zas nedokázali pochopiť, čo ženu viedlo k takémuto šialenému kúsku. "Super! Vie niekto, aká studená bola voda? Najchladnejšia, akú som nameral ja, mala jeden až dva stupne. Bolo to v rieke, v ktorej sme sa kedysi kúpali," napísal jeden z komentujúcich. 

"Toto je bežná prax v severských štátoch ako Fínsko a Nórsko a aj v mnohých častiach Ruska. Aj keď sa to môže zdať ako trik na získanie sledovateľov, v jej prípade je pravdepodobné, že to robí bežne," uviedol ďalší. 

Viac o téme: KávaJazeroOtužovanieRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu