Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ruská milionárka (36) si hľadala priateľa: Na inzerát zbalila boháča... z Ukrajiny!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Ruská milionárka sa rozhodla, že na zoznamovanie nepotrebuje populárnu aplikáciu Tinder. Namiesto toho si dala vyrobiť bilbord so svojou fotografiou, ktorá prilákala ukrajinského podnikateľa. Žena je podľa neho odvážna a bystrá a rád by sa s ňou stretol osobne. V súčasnosti mu v tom ale bráni vojna.

Rusi sa po invázii na Ukrajinu ocitli bez zoznamovacej aplikácie Tinder, no 36-ročná milionárka Maria Molonova sa rozhodla, že reklama na bilborde bude fungovať rovnako dobre. Masívny inzerát pritiahol pozornosť ukrajinského biznismena, ktorý naň odpovedal netradičným spôsobom. Serhii Kharkuša (26) sa do Rusky bezhlavo zahľadel. "Väčšina mojich blízkych priateľov je z Ruska. Vyberám si ľudí, ktorých hodnoty zodpovedajú mojim. Nepodporujem vojnu. Vybral som si Miru, pretože som ju videl v správach po tom, ako zverejnila inzerát, a je môj typ," vysvetlil. 

Miliardár žijúci v Los Angeles si myslí, že Maria je odvážna a bystrá. Na jej bilbord odpovedal skutočne kreatívnym spôsobom - dal vyrobiť vlastný so svojou fotografiou a slovami: "Milionárka, otoč sa, už som tu." Molonova, mama dvoch detí, priznala, že sa jej Kharkušiho taktika páčila. "Urobil si vlastnú reklamu a zaujal moju pozornosť. Je kreatívny. Ale čo bude ďalej? Osobne ma ešte nekontaktoval a nič nenapísal. Naozaj ma chce spoznať? Som z toho zmätená," uviedla. 

Ruská milionárka (36) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci sa jej boháč doteraz osobne neozval, zdá sa, že plánuje romantické a nezabudnuteľné stretnutie. Urobí tak vraj vtedy, keď bude môcť odletieť do Ruska. V súčasnosti by sa tam nedostal kvôli svojmu ukrajinskému občianstvu.

Viac o téme: InzerátZoznamkaRuskoMaria Molonova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu