Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Andrea (25) má vraj najväčšie pery na svete: A ešte neskončila! Fúha, toto je naozaj zlé!

Instagram/Andrea Ivanova
Instagram/Andrea Ivanova (Zdroj: Instagram/andrea88476)

SOFIA - Bulharka, ktorá tvrdí, že má najväčšie pery na svete, plánuje v najbližších rokoch ďalšie kozmetické vylepšenia, a to aj napriek varovaniam lekára, že to môže byť pre ňu smrteľné. Do "skrášľovacích" procedúr už investovala tisíce eur, no ľudia pri pohľade na ňu krútia hlavou.

Andrea Ivanova (25) zo Sofie má za sebou najmenej 32 zákrokov zväčšenia pier, za ktoré doteraz zaplatila v prepočte už viac ako 10 000 eur. Vďaka injekciám chce vyzerať ako bábika Barbie. Minulý mesiac oslávila 25. narodeniny a tento medzník sa rozhodla osláviť výplňou čeľuste a brady, píše The Sun. Nedávne skrášľovacie ošetrenie jej prinieslo nový svetový rekord v najpredĺženejšiej a najšpicatejšiej brade na svete. A podobne to má aj s perami. "Milujem svoje pery a chcem dosiahnuť nový rekord," vyhlásila s tým, že každé dva týždne si chce nechať pichať injekcie kyseliny hyalurónovej.

Ivanova začala svoju cestu úpravy zovňajšku v roku 2018. Každá injekcia ju stojí takmer 300 eur. Zaprisahala sa, že jej nič nezabráni v tom, aby si pery ešte viac zväčšila, aj keď sú už také veľké, že jej takmer zapchávajú nosné dierky. Lekár ju už varoval, aby venovala pozornosť akejkoľvek bolesti v ústach, pretože budúce zákroky môžu byť pre ňu potenciálne smrteľné. "Môj lekár si myslí, že to preháňam s výplňami v brade aj v perách. Ja si ale myslím, že potrebujem bradu ešte viac predĺžiť a vybrúsiť. Dostala som sa až sem a nedokážem ani pomyslieť na to, koľko som minula peňazí. Mám za sebou príliš veľa injekcií a veľa ma ich ešte čaká," hovorí. 

Niekdajšia študentka filozofie podstúpila aj zväčšenie pŕs z 34C na 34DD. Tvrdí, že zmeny výzoru nielen pomohli zvýšiť jej sebavedomie, ale získali jej aj hordu fanúšikov na Instagrame, vrátane bohatých užívateľov, ktorí jej často chcú dopriať cestovanie po svete. "Každý deň mi veľa fanúšikov z celého sveta posiela tisíce správ a pozývajú ma na dovolenku do rôznych krajín. Možno jedného dňa pôjdem."

Andrea podľa vlastných slov dostáva od ľudí pozitívne aj negatívne reakcie. "Ľudia sa za mnou vždy otáčajú, komentujú ma a šepkajú si. Niektorí na mňa dokonca ukazujú prstom, diskutujú o mne, o mojom výzore, niektorí na mňa pískajú," opísala reakcie ľudí. Sú vraj aj takí, ktorí sa na nej smejú. Tých si ale Ivanova nevšíma a radšej si všíma tých, ktorí sa s ňou chcú odfotiť. 

Viac o téme: BarbiePlastická operáciaZväčšenie pier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu