Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík zažil na letisku strašnú hanbu: Ochranka kontrolovala fotky v jeho mobile... toto nemal nik vidieť!

(Zdroj: TikTok/jamesslade93)

LONDÝN - Muž si pri bezpečnostnej kontrole na letisku len kontroloval účes prostredníctvom fotoaparátu na mobile, no ochranka to vyhodnotila inak. Nielenže musela prezrieť jeho batožinu, ale tiež nazrieť do telefónu dotyčného. Tam našli skutočne nelichotivý záber, ktoré ho uviedli do obrovských rozpakov. Neskôr prezradil, že kvôli tomuto by ste si mali niektoré veci vymazať z telefónu natrvalo.

James Slade z Londýna čakal v rade na bezpečnostnú kontrolu na letisku Heathrow, keď sa rozhodol skontrolovať si účes pomocou telefónu s fotoaparátom. Jedna zamestnankyňa ho však rýchlo pokarhala, pretože si myslela, že sa fotí. Ochranka na letisku ho preto okamžite odtiahla nabok a začala s kontrolou. 

Najprv pozreli batožinu, v ktorej nič podozrivé nenašli. Následne mladíka požiadali, aby odovzdal svoj mobil. Chceli skontrolovať jeho fotografie a priečinok "Nedávno vymazané". Slade si rýchlo uvedomil, že vymazal odpudzujúcu fotku mužského prirodzenia, ktorú mu deň predtým poslal jeho kamarát. Záber však zostal v priečinku Nedávno vymazané. "V skutočnosti nedokážete pochopiť, ako veľmi som bol v rozpakoch," povedal James vo svojom videu na TikToku. 

Zatiaľ čo nemotorne postával na letisku, očkom sledoval pracovníka ochranky, ktorý našiel inkriminovanú fotografiu. "Chlap z ochranky sa na mňa iba pozrel a povedal: ‚Užite si dovolenku‘. Myslel si, že tá fotka je moja," priblížil. Jeho video bolo zhliadnuté viac ako 79 000-krát. Mnohí priznali, že sa teraz ponáhľajú vymazať všetko zo svojho priečinka Nedávno vymazané. "Ó môj bože, hneď by som zomrela od hanby," napísala jedna z komentujúcich. "Myslím si, že pre toho ochrankára to bolo trápnejšie," snažil sa Sladea utešiť iný užívateľ. 

Viac o téme: LetiskoPenisTrapasHeathrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu