Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ukrajinka vynadala organizátorom súťaže krásy: Keď zistila, s kým ju ubytovali, vypenila

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/ missgrandinternational)

BANGKOK - Ukrajinská víťazka súťaže krásy Olga Vasylivová kritizovala organizátorov, že ju chceli prinútiť ubytovať sa na izbe s Ruskou. Po naliehaní a slovách zverejnených na sociálnej sieti jej prosbe nakoniec vyhoveli a umiestnili každú z nich inde.

Olga bola veľmi rozčarovaná, keď zistila, že jej organizátori medzinárodnej súťaže Miss Grand International pridelili hotelovú izbu s ruskou rivalkou Jekaterinou Astašenkovou. Iróniou je, že hlavným mottom súťaže je heslo "Stop The War and Violence", informoval DailyStar

S rozhodnutím organizátorov sa jednoducho nemienila zmieriť. Považovala to za kultúrnu necitlivosť, pretože priateliť sa s niekým, koho označila za "konkurentku z teroristickej krajiny", kto mesiace ničí životy a mestá, určite nie je s kostolným poriadkom.

Na svojom Instagrame sa brunetka zdôverila s nasledovnými slovami: "Mojím hlavným cieľom v súťaži je povedať svetu o mojej krajine, o našom ukrajinskom duchu, o našej kráse, o našej sile a o tom, čo práve teraz prežívame. Keď som dostala list, že moja pridelená spolubývajúca bude z krajiny teroristov, z krajiny, ktorá stratila všetky zákony a poriadok, z krajiny despotov, tento list vo mne vyvolal pocity hnevu a bolesti."

Vasylivová o sebe tvrdí, že je zástankyňou mieru, lásky, priateľstva a podpory, ale Rusom nedokáže odpustiť. Mučia totiž jej bratov a sestry. Je dokonca z rodiny jediná, ktorá sa narodila v Rusku, ale napriek tomu bývať s Ruskou nedokáže. Jej slová nakoniec organizátori vypočuli a pridelili jej inú izbu.

Viac o téme: RuskoUkrajinaMissGrandInternational
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu