Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TikTokerka spustila výzvu, ktorou strhla masy: Hľadá ženu, ktorej dokázal muž urobiť TOTO! Jej VIDEO je virálne

(Zdroj: TikTok/lex_not28)

SYDNEY - Austrálska TikTokerka spustila neobvyklú výzvu a rozhodla sa nájsť ženu, ktorú dokázal podviesť jej partner napriek tomu, že trávili večer spolu a vzdialila sa od neho iba na chvíľu. Video sa stretlo s obrovským ohlasom a má už viac ako 600 000 videní. Zdá sa však, že nakrútené zábery sú iné ako sa zdá na prvý pohľad.

Užívateľka sociálnej siete Lexie spustila pátranie po „blonďavej žene,“ ktorú dokázal podviesť jej priateľ v nočnom klube Gold Coast v sobotu 27. augusta. Podarilo sa mu to  napriek tomu, že trávili čas spolu a blondínka sa od svojho partnera vzdialila iba vtedy, keď išla na toaletu. „Dobrý deň, hľadám blondínku, povedala by som, že má okolo tridsiatky alebo niečo po tridsiatke,“ uvádza Lexie vo svojom TikTok a zároveň zdieľa zábery záletníka ako prejavuje prílišnú náklonnosť k inej žene.

Podvedenej blondíne prezrádza, že keď odišla na toaletu, jej frajer sa pozrel na hodinky, aby vedel, koľko má času a potom začal vedľa baru objímať a bozkávať nejakú tmavovlásku. „A potom, keď si sa vrátila, očividne sa tváril, že sa nič nestalo, tak som si myslela, že by si to mala vedieť. Je to zaznamenané. Prepáč,“ adresuje autorka videa slová blondínke. Príspevok vyvolal búrlivé reakcie a mnohí diváci sa domnievajú, že Lexie zašla priďaleko a príliš sa zaujíma o cudzí vzťah. Niektorí zas oceňujú jej snahu varovať neznámu ženu pred záletníkom.

Jedna užívateľka napísala, že bola takto „ponižovaná, pretože o nevere jej partnera vedeli všetci na okolí, len ona nie a nikto jej to nepovedal.“ Našli sa dokonca aj takí, ktorí autorke príspevku napísali, že by ju „chceli za priateľku.“ Lexie zároveň odpovedala na otázku, prečo v tom bare v danom okamihu nezasiahla a neukázala všetko podvedenej blondínke priamo na mieste. Odpovedala im, že sa chcela vyhnúť trápnej situácii, pretože  ľudí, ktorých sa to týka, vôbec nepozná. Viacerí užívatelia však aktérov videa spoznali a uviedli, že je všetko v poriadku, pretože všetci traja sú vyznávači polyamorného vzťahu.

Viac o téme: PartnerVideoPodvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu