Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka nastupovala do auta, keď si na ulici všimla čudné dieťa: Podišla bližšie a... to nie je pravda!

(Zdroj: Facebook/Zila Golbert)

LONDÝN - Užívateľka sociálnej siete Zila Golbertová zverejnila na fotografiách mätúci úkaz, ktorý ju náhodou upútal na ulici. Vznikla tak dokonalá ilúzia, pri ktorej viacerí užívatelia uviedli, že im trvalo veľmi dlho, kým pochopili, čo sa skutočne na zábere nachádza.

Fotka dieťaťa opretého o múrik, ktorý lemuje chodník ulice v meste Edgware neďaleko Londýna, poriadne zmiatla užívateľov Facebooku. Príspevok Zily Golbertovej (49) v skutočnosti nezachytáva žiadneho človeka, ale preplnené vrece s odpadom. "Ráno som nastupovala s dcérou a jej dvomi kamarátkami do auta, aby som ich odviezla do letného tábora a cez cestu som si všimla dieťa opreté o múrik," vysvetľuje Britka. Znepokojilo ju, že postava sa vôbec nehýbe. Išla teda bližšie, aby zistila, či "dieťa" nepotrebuje pomoc. 

 

I was sure I was going mad this morning when a kid across the road didn’t move…! 😆

Posted by Zila Golbert on Wednesday, July 27, 2022

Až keď sa priblížila k múriku, tak pochopila, čo vlastne vidí. "Pri bližšom pohľade sa ukázalo, že je to len odpad opretý o stenu, ale naozaj to vyzeralo úplne inak. Takže som urobila pár fotiek a bola som prekvapená, ako sa vydarili v porovnaní s tým, čo sme videli," pokračuje Zila, ktorú vraj veľmi prekvapilo keď zistila, že jej príspevok vyvolal takmer 14 000 reakcií. 

"Asi hodinu som si prezeral každú fotografiu dozadu a dopredu, aby som na to prišiel. Skvelý fotografický trik!" napísal jeden z užívateľov. "Toto je vynikajúce. Stále si myslím, že je to dieťa a myslím, že je čas na moju každoročnú očnú prehliadku!" skonštatoval ďalší. Medzitým sa niektorí užívatelia v komentátoroch podelili o svoje vlastné skúsenosti a opísali situácie, keď si pomýlili neživé predmety na ulici s ľuďmi alebo zvieratami. 

Viac o téme: OdpadDieťaSmetiOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu