Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mladík zaspal v MHD: Keď sa zobudil, neveril vlastným očiam, toto nečakal ani v najhoršom sne

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ABERDEEN - Mnohým ľuďom sa už niekedy stalo, že počas cesty hromadným dopravným prostriedkom zaspali. Jeden cestujúci však po prebudení zažil poriadny šok. Autobus bol prázdny, všade naokolo bola tma a nablízku nebol dokonca ani vodič. Nemenovaná osoba sa preto obrátila na Reddit s otázkou, ako otvoriť zamknutý autobus zvnútra.

Nemenovaný cestujúci zo škótskeho Aberdeenu zažil nočnú moru snáď každého, kto si počas dlhej cesty metskou hromadnou dopravou rád pospí. Keď sa totiž zobudil, našiel prázdny, zhasnutý a zamknutý autobus bez vodiča, kde zostal doslova uväznený. V panike začal hľadať spôsoby, ako uniknúť z tejto pasce, a preto sa obrátil na Reddit. "Zaspal som v autobuse, zobudil sa a nikde nebol vodič. Vie niekto, ako sa dá otvoriť autobus zvnútra?" pýta sa vo svojom príspevku. 

Mnohí si nemohli pomôcť a priznali, že ich frustrujúca situácia mimoriadne pobavila. "Takto sa vlastne vyberajú noví vodiči autobusov. Mali ste začať riadiť autobus," uviedol jeden užívateľ. Viacerí ale nechceli veriť tomu, že vodič odišiel bez toho, aby vozidlo najskôr poriadne skontroloval. 

Ďalší uviedli, že sa už tiež ocitli v podobnej situácii. Jedna dievčina si spomenula na to, ako jej priateľ raz strávil noc na autobusovej stanici v Inverness, zatiaľ čo iný komentujúci zmienil príhodu, kedy vodič autobusu úplne vynechal zvyšok trasy a cestujúcich odviezol až do depa.

Viac o téme: SpánokAutobusVerejná dopravaMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu