Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO športovkyne vyráža dych: Zblízka ukázala, na čo musí mať odvahu, ľudia pri pozeraní cítia nevoľnosť

(Zdroj: TikTok/mollycarlson)

MONTREAL - Kanadská reprezentantka v skokoch do vody Molly Carlsonová zdokumentovala na TikToku svoj výkon v plavárni v Montreale. Mnohí užívatelia pripustili, že pri pozeraní príspevku cítili nevoľnosť a niežeby neskočili do vody, ale by ani nemali odvahu prejsť po platforme, ktorá vedie k mostíku.

Dvadsaťštyriročná Molly Carlsonová je držiteľkou viacerých ocenení. So  skokmi do vody začala ako deväťročná a postupne sa stala jednou z najlepších kanadských juniorských reprezentantiek.  Zúčastnila sa olympijských hier mládeže v roku 2014 a v rokoch 2014 a 2016 sa stala svetovou juniorskou finalistkou. Momentálne je seniorkou v reprezentácii a popri tréningoch stíha zabávať aj užívateľov sociálnej siete TikTok svojimi videami. 

V jednom z nich dokumentuje svoj skok do bazéna z výšky dvadsať metrov. Pohľad na mladú atraktívnu ženu suverénne kráčajúcu po mostíku nad bazénom je však podľa mnohých užívateľov desivý. Viacerí priznali, že pri pohľade dolu "pevnejšie zovreli telefón". Molly uviedla, že sa pred skokom cíti "veľmi, veľmi šťastne" a teší sa z toho, že môže trénovať. 

@mollycarlson Reply to @uninterruptedcanada Y’all out here stressed after watching my vids 😈 #BraveGang ♬ Rocking A Cardigan in Atlanta - lil Shordie Scott

Ľuďom vysvetľuje, že ju čaká predný dvojitý polovičný skok, ktorý je jej obľúbeným. Po suverénnej uvoľnenej chôdzi po nekonečnom mostíku dopraje užívateľom pohľad nadol, elegantne vyskočí, urobí sériu pohybov a vrhne sa do vody. "Cítil niekto zovretie na žalúdku, keď sa postavila na okraj?" spýtal sa jeden z vydesených komentujúcich. Ďalší sa zaujímal, či pri takom zoskoku nehrozí, že minie bazén. 

Viac o téme: Skok do vodyMolly Carlson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu