Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO Zoom s kolegami prerušil nečakaný hosť: Muž len bezmocne sedel, jeho dcéra šla do kolien

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RUNCORN - Dvojročný záchranársky pes Odin prosí o pozornosť svojho majiteľa Andrewa Stallwooda (53) v anglickom meste Runcorn tým, že mu počas pracovného videohovoru preliezol celú stoličku. Pes bol zachytený pri tom, ako sa šplhá po svojom majiteľovi a strčí pred kameru svoj huňatý chvost.

Stallwood sa nedávno snažil pracovať z domu, no jeho pes s tým nesúhlasil a dal mu to jasne najavo, keď rozptýlil jeho pozornosť, píše britský Mirror. Andrewova chichotajúca sa nevlastná dcéra Laurenjade Ashtonová (22) si nemohla pomôcť a odfotila, ako ich karpatský ovčiak balansoval na pleciach svojho bezmocného majiteľa. 

FOTO Zoom s kolegami
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Odin púta na seba pozornosť.
Zobraziť galériu (4)
Odin púta na seba pozornosť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na fotkách vidieť, ako Odin odmieta zísť dole a ukazuje svoj chlpatý zadok priamo pred Andrewovým zrakom. "Všetkým nám to prišlo smiešne. Odin vždy vymyslí niečo nezbedné a rozosmeje nás. Otcovi to robí dosť často a zistili sme, že jeho brat robí presne to isté! Len som si pomyslela, že je blázon, ale to je typický Odin - vždy lezie tam, kde by nemal byť, ale my ho za to milujeme," uviedla Laurenjade. 

Viac o téme: PesTrapasZoomVideohovor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu