Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Šéf náhodou načapal zamestnancov na tajnom vianočnom večierku: Takú reakciu by ste nečakali

(Zdroj: Facebook/The Definitely Maybe Bar)

BOLTON - Šéf baru prichytil svojich zamestnancov na tajnom vianočnom večierku, o ktorom mu nepovedali. Dozvedel sa o ňom vďaka kamerovému systému, ktorý pracovníci zabudli vypnúť. Z toho, čo urobili, si ale ťažkú hlavu nerobí. Je rád, že sa uvoľnili aj napriek neistej situácii v súvislosti s pandémiou.

Paul Gallagher, spolumajiteľ baru The Definitely Maybe Bar v anglickom Boltone, minulý pondelok skontroloval kamery, aby zistil, či služba prebieha v poriadku. Na záberoch ale uvidel niečo, čo rozhodne nečakal - desať členov svojho personálu, ako sa zabávajú na vianočnom večierku, na ktorý ho nepozvali. Na hlavách mali mikulášske čiapky a očividne sa dobre bavili. V jednom momente dokonca ukázali svojmu šéfovi prostredník. 

Gallagher zverejnil zábery na sociálnych sieťach, čo si hneď všimli jeho zamestnanci a uvedomili si, že zabudli vypnúť kamerový systém. "Často kontrolujem bezpečnostné kamery, aby som dohliadal na veci pre bezpečnosť všetkých.  Keď som ich všetkých videl zhromaždených s mikulášskymi čiapkami, vyzdobenými stolmi a darčekmi, hneď som vedel, čo sa deje. Urobili si Tajného Santu, kúpili si darčeky a jeden z našich hudobníkov sa objavil a pobavil ich," vysvetlil 42-ročný Paul. Hoci zorganizovanie večierka bez jeho vedomia považuje za trochu drzé, nevadí mu to. Dúfal len, že nebudú veľa piť, pretože mali pred sebou náročný pracovný týždeň. 

VIDEO Otec daroval svojej dcére na Vianoce DNA test: Odhalil temné rodinné tajomstvo

Paul a jeho brat Mark otvorili bar tri týždne pred príchodom pandémie v roku 2020. Ich zamestnanci vraj zorganizovali oslavu na poslednú chvíľu v obave, že ich každoročný januárový vianočný večierok bude opäť zrušený. Gallagher si z tajného posedenia nerobí ťažkú hlavu a priznal, že januárový večierok bude naozaj zrušený kvôli nepriaznivej epidemiologickej situácii. "Náš priemysel opäť prechádza veľmi neistým obdobím. Myslím si, že obavy pracovníkov o vlastnú budúcnosť sú často prehliadané, takže bolo pekné vidieť ich, ako sa uvoľnili a aspoň na jednu noc na to všetko zabudli," dodal. 

Viac o téme: Vianočný večierokVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu