Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO vystrašilo mnohých ľudí: V blízkosti záhadného tvora by ste sa ocitnúť určite nechceli

(Zdroj: Instagram/cryptiduniversity)

ATLANTA - Zábery, ktoré údajne zachytávajú Bigfoota v lese, zaujali množstvo ľudí. Kým jedni sú presvedčení, že je to jasný dôkaz o existencii mýtického tvora, druhí pochybujú. Prehovoril aj odborník na túto tému, autor mysterióznych dokumentov.

Video veľkého tvora podobného opici natočené v lese v americkom štáte Georgia bolo zverejnené na instagramovom účte Cryptid University - profile venovanom zverejňovaniu príbehov o Bigfootovi a iných záhadných bytostiach. Na videu je zachytený veľký čierny ľudoop. Spočiatku sa zdá, že sa prikrčí a potom sa postaví, aby odhalil svoju obrovskú výšku.

Zábery sú síce roztrasené, no ľudia aj napriek veria, že sú pravé. Niektorí priznali, že by sa báli byť svedkami podobného incidentu. "Najlepšie zábery Bigfoota, aké som za poslednú dobu videl," napísal jeden užívateľ. Iní však boli skeptickejší, pokiaľ ide o pravosť videa. "V Georgii robia všelijaké veci pre získanie pozornosti," podotkla jedna osoba. 

VIDEO Mladík sa plavil na kajaku: Až ho striaslo, keď zbadal, čo sa brodí riekou

Istý expert tvrdí, že existuje malá šanca, že by mohli byť skutočné. "Zdá sa, že subjekt hľadí dolu na zem, keď sa otáča, čo naznačuje, že by to mohla byť osoba v obleku, ktorá má nejaké ťažkosti pri skúmaní zeminy. Núti ma to myslieť si, že je to pravdepodobne podvod. Ale nikdy neviete," povedal dokumentarista a filmový režisér Seth Breedlove. Dodal však, že podobné videá v ľuďoch vždy zanechajú viac otázok než odpovedí.

Viac o téme: BigfootZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu