Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Mladík sa plavil na kajaku: Až ho striaslo, keď zbadal, čo sa brodí riekou

(Zdroj: Youtube/Infinity Explorers)

LANSING - Tajomná legenda o Bigfootovi sa medzi ľuďmi, najmä v Severnej Amerike, šíri už dlhé desaťročia. Spolu s ňou sa na internete čoraz častejšie objavujú aj "dôkazy" o existencii tohto tvora. Vďaka agentúre Rocky Mountain Sasquatch Organization sa objavili nové zábery, ktoré zobrazujú bytosť podobnú sasquatchovi. Kým niektorí sú zábermi očarení, iní im neveria.

Na internete sa objavili nové zábery, ktoré podľa jeho autora zachytávajú bytosť podobnú Bigfootovi, nazývanému aj Sasquatch. Je pokrytá hrubou hnedou kožušinou a nesie menšieho jedinca popritom, ako sa brodí riekou Cass v americkom Michigane. Video údajne pochádza od niekoho, kto sa volá Eddie a ktorého bratranec tvrdí, že si túto postavu všimol, keď pádloval na rieke na kajaku. 

Eddie si nebol istý, čo presne to je, ale ostatní užívatelia sa zdajú byť presvedčení o tom, že je to Bigfoot. "Nie som si istý, čo to je, ale poslal som to niekoľkým ľuďom, aby som zistil, čo na to hovoria. Niektorí si myslia, že Bigfoot nesie svoje dieťa, iní tvrdia, že nesie jeleňa," vysvetlil. 

Chlapík šiel na výlet do lesov: Narazil tam na záhadu na VIDEU, ktorú si nevie vysvetliť

Zábery, ktoré boli na YouTube videné už viac ako 230 000-krát, sa ukázali ako rozporuplné, pretože mnohí ich spochybňujú. Veľa ľudí, ktorí podľa vlastných slov poznajú túto oblasť, prezradilo, že je obľúbená medzi poľovníkmi a rybármi a že postavou na videu môže byť ľahko zavalitý muž, ktorý má maskovanie a nesie svoje lovecké náradie. "Vyzerá to dosť zvláštne, ale je možné, že to bol len rybár, ktorý práve lovil v rieke," napísal jeden z komentujúcich. Ďalšia osoba položila v súvislosti s videom veľmi dôležitú otázku. "Hlavný problém pre mňa je to, prečo je video také krátke? Keby som tú vec uvidel, určite by som pokračoval v nakrúcaní alebo by som urobil druhé video hneď po prvom."

Viac o téme: BigfootMichiganSasquatch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu