Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Kalamita uväznila v krčme desiatky hostí: Sú tam už štvrtý deň, takto si nažívajú

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - V dôsledku sneženia a vetra, ktorý v priebehu víkendu postihol severné Anglicko, sú návštevníci jedného z miestnych pubov nútení stráviť v ňom už tretiu noc po sebe. Ako v pondelok pre BBC povedala majiteľka pubu Tan Hill Inn Nicola Townsendová, stále nevedno, kedy bude cesta vedúca k pohostinstvu v chránenom prírodnom území Yorkshire Dales opäť prejazdná. 

Približne šesťdesiat hostí tam uviazlo v piatok večer po vystúpení hudobnej skupiny, ktorá predniesla cover verzie piesní skupiny Oasis, píše agentúra DPA. Tlaková níž Arwen sa aj v ostatných častiach Británie postarala o dopravný chaos a výpadky elektriny v mnohých domácnostiach. Návštevníci si čas krátia spievaním karaoke, vedomostnými súťažami a stolnými hrami, uviedla Townsendová. Mnohí z nich si rezervovali v noci na sobotu ubytovanie - ostatní spali na pohovkách alebo na matracoch na zemi."Máme množstvo jedla. Znie to trochu ako klišé, ale títo ľudia prišli ako cudzí a odchádzať budú ako priatelia," skonštatovala Townsendová. Jedna žena sa dokonca vyjadrila, že už ani nechce odísť. 

FOTO Kalamita uväznila v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podávanie alkoholu obmedzili

Skupina viacerých osôb, ktoré so sebou mali bábätko, však medzičasom z pohostinstva odišla pomocou špeciálnych vozidiel. Podávanie alkoholu uviaznutým hosťom v pube obmedzili a môžu ho dostať najskôr až popoludní, po 15.00 h. Na fotografiách vidno, ako sneh hnaný silným vetrom pokryl zaparkované autá i celú krčmu. 

FOTO Kalamita uväznila v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tan Hill Inn, najvyššie položený pub Anglicka, býval často kulisou pre nakrúcanie reklám. Jedna z nich bola aj o skupine návštevníkov, ktorí v dôsledku sneženia nedobrovoľne, ale príjemne strávili v pohostinstve spoločný čas. Podľa všetkého sa to, aspoň čiastočne, stalo skutočnosťou.

Viac o téme: SnehPubTan Hill Inn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu