Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Srandu z nás majú aj bratia Česi: FOTO Reštaurácia vo vlaku len po Břeclav! Schytal to aj Žiak zo SaS

Miroslav Žiak Zobraziť galériu (3)
Miroslav Žiak (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

PRAHA/BRATISLAVA - Od štvrtkovej polnoci máme na Slovensku opäť lockdown aj s núdzovým stavom. S tým sú spojené opatrenia, ako zatvorené reštaurácie či zákaz vychádzania. Reštaurácia vo vlaku sa s tým vysporiadala po svojom.

Vláda opäť na Slovensku vyhlásila lockdown

Premiér, minister zdravotníctva a hlavný hygienik o detailoch lockdownu: Rúška v školách sú opäť povinné (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Pre kritický stav v nemocniciach sa vláda na čele s premiérom Eduardom Hegerom rozhodla opäť vyhlásiť núdzový stav na Slovensku. Výhody tak nemajú ani očkovaní a pre všetkých platí zákaz vychádzania. Medzi opatrenia patria aj zatvorené reštaurácie, ktoré majú povolený len okienkový predaj. V reštauračnom vlakovom vozni sa s tým vysporiadali po svojom. 

Kedy uvidíme výsledky lockdownu? Analytici prehovorili: Z ich slov je jasné, že tak skoro to nebude

Reštauračný vozeň vo vlaku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Zomri)

Na dvere reštauračného vozňa vo vlaku vylepili oznam, že vozeň bude otvorený len po stanicu Břeclav. Na území Slovenska bude len výdajné okienko. Fotka bola zverejnená na satirickej stránke na sociálnej sieti a okomentoval ju aj poslanec zo strany SaS Miroslav Žiak. 

"Tomu sa hovorí cestovať so zatajeným dychom!" napísal Žiak. V tejto situácia to však mnohým zrejme neprišlo vtipné, pretože pod jeho komentárom pribúdajú nahnevaní ľudia. "Hlavne, že sa vy bavíte, keď ľudia prichádzajú o živobytie," napísal Ján. 

"Pán poslanec, vy beriete 5000€ za to, aby ste písali takéto nezmyselné komentáre? Čo keby ste radšej išli pomôcť do nemocnice?" pýtal sa zase Marián. 

Viac o téme: ReštauráciaOpatreniaPandémiaVlakyKoronavírusLockdown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu