Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Muža (45) po dopravnej nehode vyhlásili za mŕtveho: Keď ho prišla obhliadnuť švagriná, zažila šok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NAÍ DILLÍ - Na jednej z frekventovaných ciest v indickom meste Moradabad sa odohrala naozaj podivná nehoda. Muž menom Srikesh Kumar "prišiel" o život po tom, ako ho neďaleko Naí Dillí prešla motorka. Smrť však nebola potvrdená na mieste incidentu, ale až v nemocnici, kde telo prehliadol lekár.

Srikesh bol po nehode prevezený do márnice a rodinu "zosnulého" informovali o tejto skutočnosti. Uložili ho do chladiaceho boxu, kde bolo jeho telo vystavené mrazu takmer šesť hodín. Všetko by bolo v poriadku, keby Kumar naozaj zomrel. Doktor Shiv Singh sa ešte o tretej hodine v noci vyjadril, že "telo nejaví žiadne známky života". Ako sám ďalej uviedol, telo prezrel ešte niekoľkokrat, aby sa uistil, že sa nemýli. 

Lekári skúmali Lazarov syndróm: Podivné prípady ľudí, ktorí ožili po zjavnej smrti

Zlom ale nastal vtedy, keď do nemocnice prišla rodina zosnulého. Príbuzní mali v márnici identifikovať telo a potvrdiť, že ide o Srikesha. Jeho švagriná Madhu Baladová si ale všimla, že javí známky života. "Nie je celkom mŕtvy. Ako sa to mohlo stať? Pozrite sa, chce niečo povedať, veď dýcha!" vykríkla. Singh sa vyjadril, že "v noci bolo telo nehybné, ráno ho však rodina Kumarovcov našla živého". Tento prípad označil za veľmi zriedkavý a vylúčil akékoľvek pochybenie zo strany nemocnice. Srikesh bol teda z mŕtveho prehlásený na muža v kóme, je naďalej pod drobnohľadom lekárov v zdravotnom stredisku v Meerute.

Balová sa po tejto udalosti vyjadrila, že prípad nenechá len tak. Rodina sa teraz chystá podať na lekárov a personál nemocnice sťažnosť zo spáchania trestného činu z nedbanlivosti.

Viac o téme: NehodaSmrťMárnicaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu