Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vážna dopravná nehoda pri Dolnom Kubíne: Čelná zrážka dvoch dodávok! Tvorili sa rozsiahle kolóny

Hlavný cestný ťah je uzavretý Zobraziť galériu (2)
Hlavný cestný ťah je uzavretý (Zdroj: Hasičský a záchranný zbor)

KRAĽOVANY - Hlavný cestný ťah v katastri obce Kraľovany v okrese Dolný Kubín v smere do Ľubochne je pre vážnu dopravnú nehodu uzavretý. Tvorili sa aj rozsiahle kolóny.

Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová. Pri nehode došlo k čelnej zrážke dvoch dodávok. "Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Dolného Kubína, Terchovej, Žiliny a z Martina a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Sučany. Následkom nehody utrpelo sedem osôb zranenia rôzneho rozsahu," spresnila hovorkyňa.

Vážna dopravná nehoda pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Hasičský a záchranný zbor)

Hlavný cestný ťah neskôr po vážnej dopravnej nehode sprejazdnili. Zelená vlna RTVS informuje, že zdržanie smerom z Martina trvá od desať do 15 minút.

"Traja utrpeli veľmi ťažké poranenia, traja ťažké a dvaja boli ranení ľahko. Na mieste zasahovalo celkovo šesť posádok ZZS, štyri posádky rýchlej zdravotnej pomoci (RZP), dve posádky rýchlej lekárskej pomoci (RLP)," spresnila Schreková s tým, že zranené osoby boli prevezené do nemocníc v Dolnom Kubíne, Ružomberku a Martine.

Viac o téme: NehodaDodávkyKraľovanyDolný Kubín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu