Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Expertka na spánok varuje, túto vec si nikdy nedávajte pred posteľ! Inak hrozia nočné mory

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Odborníčka na feng shui Vicky Sweetloveová ľuďom odporúča, aby nikdy neumiestňovali posteľ oproti zrkadlu, a to z viacerých dôvodov. Podľa jej slov môže jeho premiestnenie na iné miesto odstrániť mnohé problémy, ktoré ľuďom prinášajú do života komplikácie spôsobené poruchami spánku.

SPÁNKOVÁ KALKULAČKA Expertka odhalila čas, kedy máte ísť spať podľa toho, kedy vstávate

Zo spánkových návykov nemusí ľudí vyviesť iba striedanie letného a zimného času, ale aj nevhodne umiestnené zrkadlo v spálni. Expertka na feng shui Vicky Sweetloveová upozorňuje, že ak majú ľudia oproti posteli zrkadlo, vytvárajú ideálne podmienky pre vznik mnohých problémov, od strašidelných nočných môr až po nespavosť. Dôkazom sú aj desivé filmy o exorcizme, v ktorých sa tento rituál vykonáva práve v miestnosti plnej zrkadiel. 

Expertka na spánok varuje,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Vicky vysvetlila, že keď ľudia v noci spia, ich duša opúšťa telo, takže ak vidí svoj vlastný odraz, určite dostane strach, ktorý je príčinou strašidelných snov. Podľa jej slov si duša dokonca môže pomýliť svoj odraz so skutočným telom, čím dôjde ku kradnutiu duše. 

Expertka na spánok varuje,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Zrkadlo oproti posteli však môže spôsobovať nielen nočné mory, ale aj nespavosť, pretože vyčerpáva energiu z vášho tela. O zrkadlách sa totiž hovorí, že zdvojnásobia a odrážajú energiu v miestnosti, čo môže následne narušiť vnútorný pokoj. "Odráža sa v ňom podoba každého, kto je v posteli a symbolicky naznačuje prítomnosť tretej osoby vo vzťahu," dodala Sweetloveová. 

Viac o téme: SpánokFeng shui
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu