Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žene ukradli v bytovke balík s televízorom: Neuveriteľná dohra... má ho späť, ale ako!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Po veľmi silnom kalibre siahla rozčúlená Britka, ktorej niekto v bytovom dome ukradol balík, v ktorom jej mal doraziť nový televízor. Liz vylepila na svoju schránku varovanie všetkým susedom, že pokiaľ jej do 24 hodín televíziu nevrátia, nebudú tento rok žiadne Vianoce. A jej hrozba zabrala, napísal denník Daily Mirror. Nasledujúce ráno mala televízor predo dvermi.

"Tak dobre, bitka sa začala," napísala žena v odkaze, ktorý zverejnila aj na Twitteri. "Človeku, ktorý ukradol môj televízor: Dones ho späť a všetko bude odpustené. Inak v tejto budove nebudú tento rok žiadne Vianoce. Ukradnem každučký balíček, každú rohožku a každý kôš. Budem pokračovať vo vojne, kým sa odtiaľ neodsťahujem. Je to na tebe, ty skazený nepodarok. Máš 24 hodín," varovala.

Odkaz vyvolal na Twitteri záplavu reakcií, v ktorých niektorí oceňujú spôsob, akým sa Liz usilovala o vrátenie svojho majetku. Iní zase vyjadrujú úľavu nad tým, že jej hrozba zabrala. Objavila sa však aj poznámka, že "by bolo na naštvanie bývať v tom dome, trpieť a vedieť, že ja som nič neukradol".

Viac o téme: TelevízorKrádežVianoceBritka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu