Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Pozrite sa, ako rýchlo vykradol mladík auto! Dávajte si pozor na takéto TRIKY zlodejov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/PHOENIX RIDER)

BOMBAJ - Pozor na zlodejov! Väčšinou sú o krok pred nami a dokazuje to aj nasledujúce video, ktoré zachytáva jedného z nich, ako sa mu podarí vykradnúť odparkované auto. Má jedinú smolu, že všetko zachytila bezpečnostná kamera.

Svet obletelo video, ktoré dokazuje vynaliezavosť zlodejov a pre ľudí má byť varovaním, aby boli obozretní v každej situácii. Je na ňom zachytený vodič, ako zaparkuje svoje auto v indickom Bombaji. Práve v momente, keď vystupuje von, podíde k autu z druhej strany mladík v čiernej mikine a ticho pootvorí zadné dvere na vozidle. Potom sa vyparí bez akéhokoľvek podozrenia. Vodič odíde preč, pričom netuší, že zadné dvere sú otvorené. 

VIDEO Pozrite sa, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/PHOENIX RIDER)

Zlodej sa krátko nato vráti na miesto činu. Poobzerá sa navôkol, aby sa uistil, že majiteľ naozaj odišiel. Následne otvorí auto a vezme zo zadného sedadla tašku s laptopom. Potom vystúpi z dverí na druhej strane. Krádež bez akejkoľvek námahy či špinavej práce. "Musím uznať, že táto krádež prebehla naozaj hladko," podotkol jeden užívateľ. 

Video bolo zverejnené na viacerých sociálnych sieťach a platformách najmä s cieľom varovať ľudí, aby si na takéto praktiky dávali pozor. Je ale možné, že tohto zlodeja sa nakoniec vďaka bezpečnostnej kamere podarí vypátrať. 

Viac o téme: ZlodejAutoKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu