Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena urobila pred domom halloweensku výzdobu: Šok na VIDEU! Vydesení ľudia volali na políciu

Renee spravila výzdobu príliš reálnu.
Renee spravila výzdobu príliš reálnu. (Zdroj: FB/Renee Ryan)

FORBES - S príchodom Halloweenu sa mnohí púšťajú do výroby dekorácií. Nie všetko je však úplne kóšer. Táto mamička vydesila svojich susedov strašidelnou výzdobou. Napriek tomu, že jej syn morbídnu dekoráciu miloval, musela ju zo záhrady odstrániť. Niektorým totiž pripomenula osobné tragédie.

Hrôza na VIDEU: Žena si pozrela záznam z domácej bezpečnostnej kamery a okamžite volala kňaza

Austrálčanka Renee Ryanová z Forbesú v Novom Južnom Walese vyrobila falošné ľudské telo z peny, koberca, lepiacej pásky, lana a vriec na odpadky a potom ho zavesila na strom na svojom prednom dvore. Malo ísť o trochu morbídnu halloweensku dekoráciu. Tá však vystrašila jej susedov natoľko, že privolali miestnu políciu.

„Výroba trvala tri hodiny a Kalebovi sa to páči,“ napísala mamička Kaleba začiatkom tohto týždňa na svojom Facebookovom účte. Ale v priebehu niekoľkých hodín po zdieľaní fotografií výzdoby miestna polícia zaklopala na jej dvere a oznámila jej, že na ňu bola podaná sťažnosť. „Policajti práve prišli ku mne domov a povedali mi, že im ľudia zavolali a povedali, že na strome visí telo,“ povedala 36-ročná Renee. Napriek tomu dekoráciu z dvora nestiahla. Urobila tak až po druhej sťažnosti. Nezvyčajná dekorácia totiž rozcítila jej susedov, ktorí zažili osobnú stratu. Neskôr sa ozval ďalší jednotlivec s podobným príbehom.

„Osobe, ktorá znova zavolala policajtov: Viem, kto ste, vážim si vás a veľmi ma mrzí vaša strata,“ napísala neskôr Renee na Facebooku. „Odstránením dekorácie sa neodstráni bolesť, ktorú prežíva vaše srdce,“ dodala. Renee priznala, že falošné telo vyvolalo „u mnohých ľudí silnú reakciu, ktorá hovorí, že stále existuje veľa ľudí, ktorých zranila strata blízkych". „Keď som v 17 rokoch týmto spôsobom stratila drahého priateľa, mala som toľko otázok. Nikto ti nemôže povedať, ako dlho budeš smútiť. Dúfam, že vyhľadáte podporu, ktorú vy a ostatní potrebujete, aby ste časom mohli pokračovať s otvoreným srdcom plným lásky,“ dodala Renee.

Viac o téme: DekoráciaVýzdobaPolícia Halloween
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu