Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Kamaráti kempovali, keď sa zrazu pri nich objavil medveď: Neuveríte, čo ho odohnalo preč!

 Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Youtube/taty kondratyeva)

MOSKVA - Hrdinom ruských médií a sociálnych sietí sa stal čierny kocúr Vasilij, zvaný Vasja, ktorý na Sibíri dokázal odohnať medveďa od svojich majiteľov. Kocúrik sa obrovskej šelmy vôbec nezľakol a ukázal, kto je skutočným pánom.

Partia kamarátov kempovala neďaleko rieky Angara v Irkutskej oblasti, keď sa zrazu pár metrov od nich objavil medveď. Kocúr okamžite reagoval a prejavil svoj ochranársky inštinkt. "Odvážny domáci maznáčik sa nebezpečnej šelmy nezľakol ani na okamih," napísal vládny denník Rossijskaja gazeta na svojom webe.

FOTO Richarda sedem dní obťažoval medveď: Nemohol vyjsť z chaty, zachránili ho len vďaka tomuto

"K vážnemu sporu medzi oboma zvieratami ani nedošlo. Vasja sa drsne nahrbil a predviedol lesnému zvieraťu, kto je tu pánom," dodal. Medveď sa pred naježeným kocúrom vzpínal na zadné laby, ale Vasju nezastrašil a radšej odkráčal do hlbín lesa. 

Denník pripustil, že zachránení ľudia neprejavili pred medveďom žiadny strach, ako by im nič nehrozilo. Svojho záchrancu celý čas dobrácky napomínali: "Vasja, upokoj sa!" a "Vasja, nepotrebujeme toľko mäsa!" Ďalšie výrazy boli z videa pred zverejnením radšej "vypípané", než si kocúrik konečne vyslúžil pochvalu, že je chlapík. 

Viac o téme: KocúrMedveďSibír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu