Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčina uviazla po dovolenke v Chorvátsku: Po príchode na letisko zistila, že spravila strašnú chybu

(Zdroj: TikTok/simp4beanz)

LONDÝN - Tak tomu sa hovorí poriadny omyl. Mladá Britka po tom, ako strávila dovolenku v Chorvátsku, chcela odletieť späť domov. Keď ale dorazila na letisko, zistila strašnú vec - prišla o rok skôr! Pri rezervácii letu je naozaj veľmi dôležité skontrolovať si všetky údaje.

Turisti dostali na dovolenke v Taliansku vysokú pokutu: Za chybu, ktorú bežne robia aj mnohí Slováci

Alexia Portmannová trávila uplynulé týždne v Chorvátsku. V stredu nastal čas návratu domov do Londýna, a tak skoro ráno vyrazila na letisko. Na mieste však s hrôzou zistila, že si zakúpila letenku spoločnosti EasyJet s termínom odletu až o rok neskôr. So svojou nepríjemnou skúsenosťou sa podelila na TikToku. Video zachytáva dievčinu, ako bezradne sedí s batožinou pred vyľudneným letiskom. V príspevku stojí: "O šiestej ráno som prišla na letisko a zistila, že môj let je až o rok." 

@simp4beanz

easyjet acc been doing me dirty man wtf

♬ original sound - lex

Video zaznamenalo doteraz už takmer dva milióny zhliadnutí. Mnohí užívatelia sa zaujímali o to, ako nakoniec Alexia dopadla. Zároveň priznali, že oni by sa v podobnej situácii asi nervovo zrútili. Niektorí sa zas na tom dobre pobavili. "Chápem, že cestujúci musia byť na letisku dve hodiny pred odletom, ale prísť o rok skôr, to je asi príliš skoro," zažartovala jedna osoba. Portmannová sa podľa všetkého stále nachádza v Chorvátsku a nie je jasné, kedy sa jej nakoniec podarí odletieť domov. 

Viac o téme: DovolenkaLetChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu