Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčina si na dovolenke dala spraviť piercing do pupka: VIDEO katastrofy, musel byť slepý!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW JERSEY - Zdá sa, že sa naozaj oplatí starostlivo si preveriť ľudí, ktorí ponúkajú tetovacie alebo piercingové služby. Určite by tieto slová potvrdila žena, ktorá je so svojím novým piercingom viac ako nespokojná. Namiesto toho, aby ho mala v pupku, ho má totiž nesymetricky nad ním.

Dvadsaťjedenročná Američanka z New Jersey prezradila, že si chcela dať počas dovolenky spraviť piercing do pupka. To ale vôbec nedopadlo podľa jej plánu. Na TikToku nedávno zverejnila zábery zbabraného skrášľovacieho zákroku. "Nikdy si nenechajte prepichnúť pupok na pobreží. Najhoršia chyba vôbec," napísala. Na záberoch je vidno, že piercing ani náhodou neprechádza jej pupkom, ako si dievčina želala, ale je niekoľko centimetrov nad ním. 

@tyykidd

i want a refund for my time, money & FEELINGS #piercing #piercingfail #bellybutton #SimlishSessions

♬ Bills, Bills, Bills - Destiny's Child

Mnoho ľudí video komentovalo a tvrdilo, že žena má jednoducho malý pupok. O niekoľko dní ju vyzvali, aby nahrala ďalšie video. Zdieľala preto ďalší uhol nesprávne zarovnaného piercingu. Ľudia priznali, že chyba skutočne nenastala v dôsledku malého pupka, ale nešikovnosti toho, kto ho vykonal. V komentároch Tyykidd prezradila, že sa vrátila na miesto, kde procedúru absolvovala. Neskôr dodala, že si piercing z tela úplne vytiahla. 

Pozor na tetovanie a piercing! Jedného z piatich ľudí postihne tento problém

Aj keď ide o pomerne nepríjemné pochybenie, zdá sa, že podobné komplikácie sa dejú neustále. Iná žena, známa ako Chloe, tiež publikovala video so zbabraným piercingom. Ten je tiež vzdialený od pupka a nespĺňa jej očakávania.  

Viac o téme: PiercingPupok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu