Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bývalá predavačka odhalila nechutné tajomstvo: Toto robia v kabínkach niektorí zákazníci

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BIRMINGHAM - Bývalá pracovníčka predajne Primark sa na sociálnych sieťach podelila s poriadne nechutným tajomstvom o tom, čo údajne robia niektorí zákazníci. Podľa jej slov ženy v kabínkach často zamieňali svoje staré podprsenky za nové. Prezradila, ako na to prišla.

Georgia Pontonová, bývalá zamestnankyňa spoločnosti Primark, na sociálnych sieťach odhalila šokujúce tajomstvo, o ktorom väčšina nemala ani poňatia. Pracovala v sekcii s podprsenkami a priznáva, že niektoré príbehy z práce ju desia dodnes. Veľmi často sa totiž stávalo, že zákazníčky v kabínke vymenili svoju starú podprsenku za novú. 

Bývalá predavačka odhalila nechutné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Jedného dňa som musela podprsenky, ktoré boli v kabínkach, uložiť späť na police. Spravila som to obvyklým spôsobom, schmatla som z kabín pár podprseniek a začala ich vyťahovať. Keď som ale išla okolo, zacítila som niečo naozaj zlé," začína svoje rozprávanie. 

@pontasaurus

This happened suprisingly often in my section #Primark #cc #closedcaption #storytime

♬ Elevator Music - Bohoman

Smrdelo to ako zatuchnuté cigarety. Georgia sa zľakla, že sa niekto bude sťažovať, preto začala hľadať zdroj tohto zápachu. Pričuchla teda k jednej z podprseniek, ktorú držala v ruke a vtedy jej to docvaklo. Uvedomila si totiž, že zápach pochádzal zo starého kusu spodnej bielizne. "Niekto vošiel do kabínky a vymenil svoju podprsenku za jednu z tých v obchode. Nikto si to nevšimol," dodala Pontonová. Na záver odkázala všetkým svojim sledovateľom, aby si oblečenie z obchodov doma vždy vyprali, pretože človek nikdy nevie.

Viac o téme: PodprsenkaPrimark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu