Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Andrea prezradila jednoduchý trik, ako sa dá odhaliť partnerova nevera: Vyskúšate ho?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Užívateľka sociálnej siete Andrea Lopezová dáva ženám praktický tip, ako odhaliť prípadnú partnerovu neveru. Jej video má už niekoľko miliónov pozretí a v komentároch diváčky oceňujú nápaditosť, jednoduchosť a dostupnosť vyšetrovacej metódy. Niektorí však viacerými argumentmi spochybňujú jej spoľahlivosť.

Pátranie po dôkazoch nevery niekedy pripomína hľadanie nitky v kope sena. Užívateľky stránky TikTok sú preto vďačné za video s názvom "Ako zistiť, či vás muž podvádza". "Dámy, ak chcete zistiť, či vám je partner neverný, zaobstarajte si obyčajný valček na zachytávanie chĺpkov," uvádza Andrea, ktorá vzápätí prechádza valčekom po koberci v byte svojho priateľa. Z obsahu, ktorý na ňom zostal, je nepríjemne prekvapená. Bol totiž plný ryšavých vlasov. Lopezová ich má ale čierne.

@andrea.lopez44

He has some explaining to do(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) #fyp #viral #prank #cheater #couple #funny

original sound - Andrea Lopez

Užívatelia sa predbiehajú v komentároch. "Myslím, že po tomto videu bude každý slobodný," stojí v jednom. Niektorí tiež prirovnali metódu mladej ženu k praktikám FBI, ale našli sa aj pochybovači. "Čo ak má dievča, s ktorým partner zahýba, rovnakú farbu vlasov ako jeho priateľka?" zamýšľajú sa. Na to existuje jednoduchá odpoveď: "Testovacia súprava DNA to istí," odporúča ďalšia osoba. 

VIDEO Kulturista sa oženil so sexbábikou, no podviedol ju: Keď zistíte, ako prebiehala nevera...

Našli sa však aj prefíkanci, ktorí neverníkom poradili, aby dbali na zvýšenú hygienu svojej domácnosti alebo rovno vyhodili koberce. Ďalší užívateľ v tejto súvislosti všetkých ubezpečil, že úplne stačí vyhovoriť sa a v prípade odhalenia argumentovať, že to môžu byť vlasy predchádzajúcej nájomníčky.

Viac o téme: SexNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu