Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Kulturista sa oženil so sexbábikou, no podviedol ju: Keď zistíte, ako prebiehala nevera...

Jurij so svojou Margo
Jurij so svojou Margo (Zdroj: Instagram/yurii_tolochko)

ALMA-ATA - O bizarnom sobáši kazašského kulturistu Jurija Toločku so sexuálnou bábikou Margo sme vás informovali iba nedávno. Športovec pred niekoľkými dňami opäť šokoval užívateľov sociálnej siete, keď im prezradil, že si voľné chvíle bez manželky kráti novou vášňou.

Toločko sa pred pár týždňami oženil s umelou bábikou, podľa vlastných slov tak spečatili osemmesačnú známosť. Svoju vyvolenú stretol v bare a okamžite zahorel vášňou. Krátko po veľkolepom svadobnom obrade však musela ísť Margo do opravy, pričom domov sa mala vrátiť počas pravoslávnych Vianoc 7. januára. Zamilovaný novomanžel pre ňu dokonca zorganizoval veľký uvítací večierok.

FOTO Kulturista sa oženil so sex bábikou: Teraz je zdrvený, nečakaná rana počas Vianoc

Hoci pri vstupe do manželstva sľuboval Jurij Margo doživotnú vernosť, podľa videa zverejneného na Instagrame je všetko inak. V najnovšom príspevku totiž pózuje s inou sexuálnou hračkou a svojim priaznivcom oznamuje, že má novú vášeň. 

VIDEO je nevhodné pre maloleté osoby

Na otázku, či podvádza svoju manželku, bez váhania odpovedal, že sa "musí udržiavať v kondícii, kým je Margo v nemocnici". Zároveň sebaisto poznamenal, že jej to určite nebude vadiť a keď sa uzdraví, bude to darček pre oboch. 

Viac o téme: KulturistaNevera Jurij ToločkoSexbábika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu