Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Robotníci prerábali žene dom, v tomto ju vytočili do nepríčetna: Zobrali ste jej panenstvo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Majiteľka domu v Sydney poriadne zaskočila robotníkov pracujúcich na rekonštrukcii jej nehnuteľnosti. Na toalete im nechala odkaz, aby láskavo používali vonkajšie záchody a nie tie vnútorné. Mužov dokonca obvinila z toho, že jej toalete zobrali panenstvo.

Žena menom Nadia zanechala štipľavý odkaz robotníkom, ktorí pracovali na novostavbe jej domu. Kúpila totiž nové WC a nepriala si, aby ju používali. Z toho dôvodu nechala doniesť vonkajšie toaletné búdky a požiadala ich, aby využívali tie.

'Not only did you take the virginity of our toilets' from r/BrandNewSentence

Robotníci ju ale odignorovali a naďalej chodili na záchod do domu. To  Nadiu poriadne rozčúlilo. "Vážení robotníci. Toalety v tomto dome NIE ste oprávnení používať. Platím za vonkajšie WC pre vaše použitie," stojí v úvode odkazu. "Nielenže ste vzali panenstvo našej toalete, ale tiež neúctivo ignorovali pečatný znak, roztrhli ste pásku a používali ste ju ďalej. Toto je druhýkrát, čo čistím *** z tohto záchoda. Toto je trestný čin. Prosím, už to nerobte. Nadia," znie zvyšok správy, ktorá bola zverejnená na stránke Reddit. Mladá žena teraz dúfa, že to robotníci konečne pochopia a toaletu vo vnútri nechajú len jej. 

Viac o téme: ZáchodToaletaRobotníciWC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu