Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO opitej veveričky je totálnym hitom: Hľadala si raňajky, namiesto toho skončila s opicou

(Zdroj: Youtube/Bruno Karett)

INVER GROVE HEIGHTS - Video opitej veveričky, ktorého autorkou je Katy Morloková z mesta Inver Grove Heights v americkej Minnesote, baví užívateľov po celom svete. Američanka zároveň všetkých ubezpečila, že cicavec je v poriadku a už na druhý deň mal veľký apetít a hľadal na jej terase raňajky.

Katy pracuje doma, čas strávený za počítačom jej často spríjemňujú návštevy veveričiek, ktoré si vždy nájdu na terase jej domu niečo chutné pod zub. "Kŕmiť tieto zvieratká je pre mňa koníček. Veľmi rada ich pozorujem," hovorí s tým, že obzvlášť si obľúbila jednu z nich, ktorej dala meno Lil Red. 

Život rozkošnej veveričky visel na vlásku! VIDEO záchrany chlpatej potvorky vás chytí za srdce

Minulý týždeň im do kŕmidla naservírovala zavárané hrušky, ktoré našla v chladničke. Boli vraj už dlhšie otvorené, no Morloková si vôbec neuvedomila, že by už mohli kvasiť a tvoril sa v nich alkohol. Ako prvá si z nich uchmatla práve Lil Red a bežala späť na strom. Asi o hodinu sa vrátila a začala sa divne nakláňať. "Potom mi došlo, že to môže byť z tých hrušiek, ktoré už pravdepodobne kvasili. Vyšla som von a všetky som ich vzala preč," vysvetila so smiechom Katy. Ešte predtým však stihla nakrútiť malého "opilca". Veľmi sa vraj o veveričku bála a odľahlo jej, keď ráno v plnej sile a zdravá opäť dorazila na terasu. 

Viac o téme: AlkoholVeverička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu