Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Opitá študentka (21) chcela zabaviť kamarátov a vliezla do sušičky: Trpko to oľutovala

(Zdroj: TikTok/_rosieclutter)

HULL - Dvadsaťjedenročná študentka chcela pobaviť svojich spolubývajúcich a vliezla do bubnovej sušičky. Zábava sa však skončila v okamihu, keď zistila, že v nej zostala zakliesnená. Situáciu nakoniec vyriešili až privolaní hasiči.

Rosie Coleová je za všetku srandu, tak pred pár dňami po vypití tequily vliezla do sušičky. Myslela si, že je to vtipné a rozosmeje tým svojich spolužiakov. A spočiatku aj bolo, no potom, keď zistila, že nemôže vyliezť von, ju smiech prešiel. "Myslela som si, že neexistuje šanca, aby som sa dostala dovnútra toho bubna. Tak som to vyskúšala  a podarilo sa mi do neho napratať nohy. Problém nastal, keď som ich skrížila. Tušila som, že to bude zlé," hovorí aktérka videa. 

FOTO Študentka sa chcela mame pochváliť novou spálňou: Čo ale ten pikantný detail na posteli?!

Skúšala vyliezť, no zakaždým, keď sa pohýbala, sušička sa naklonila smerom nadol. Každému muselo byť jasné, že Rosie sa z nej sama von nedostane. Spolubývajúci zhruba o jedenástej večer privolali hasičov, ktorí opitú študentku zachraňovali zhruba dvadsať minút. Nakoniec sa im to podarilo.

@_rosieclutter

A series of unfortunate events ##foryoupage ##fyp ##helpme ##uni

♬ original sound - _rosieclutter

"Boli milí a smiali sa. Keď odchádzali, otvorili práčku a nazreli dovnútra, či aj v nej nie je niekto, kto potrebuje pomoc," dodala so žartom Coleová. Sušičku vraj ešte nikdy nepoužila, ale teraz už vie, že nabudúce bude lepšie, keď v nej bude sušiť bielizeň a nie seba. 

Viac o téme: AlkoholSušičkaŠtudentka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu