Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

FOTO Mladíka v noci prebudil zvláštny zvuk v spálni: Keď zapol baterku, vydesil sa na smrť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LEEDS - Muža menom Kelvin z anglického Leedsu uprostred noci prebudil zvláštny zvuk. Na mobilnom telefóne preto zapol svetlo, aby sa trochu poobzeral po spálni. Takmer neuveril svojim vlastným očiam, keď uvidel pôvodcu záhadného zvuku, ktorý visel zo stola kúsok od jeho postele.

Mladík spal vo svojom dome, keď ho prebudil zvláštny zvuk. Po príčine dlho nepátral; takmer okamžite zbadal hada, ktorý visel zo stola. "Prebudil som sa na zvláštny cinkavý zvuk. Otvoril som oči, ale bola tma ako v rohu, tak som vzal telefón a zapol baterku. Keď som ho nasmeroval nižšie, uvidel som hada, ako sa plazí hore na stôl hneď vedľa mojej postele," opisuje udalosti. 

FOTO Mladíka v noci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RSPCA)

Kelvin okamžite utekal rozsvietiť svetlo v celej izbe. V jeho spálni bol skutočne had, ktorý bol napoly na podlahe a napoly na stole. Muž privolal pracovníkov Kráľovskej spoločnosti prevencie týrania zvierat, no kým prišli, podarilo sa mu hada dostať do spacáku. Neskôr sa dozvedel, že išlo o takzvaného hada kukuričného, ktorý pravdepodobne ušiel svojmu majiteľovi. Odborníci ho previezli k špecialistovi na plazy. 

FOTO Mladíka v noci
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RSPCA)

Stretnutie tvárou v tvár s hadom nie je to, čo niekto čaká, keď sa prebudí uprostred noci. Pre Kelvina to musela byť veľká trauma. "Hady kukuričné však nie sú jedovaté a hryzú len v prípade, že sa necítia bezpečne," vysvetlil Dave Holgate, inšpektor Kráľovskej spoločnosti.

Viac o téme: Had
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu