Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muža zasiahol blesk a spálil mu penis! Urobil tú najväčšiu chybu, pred ktorou varujú experti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

TORRELODONES - Muž zo Španielska utrpel popáleniny penisu po tom, ako do neho udrel blesk. Urobil hádam tú najznámejšiu chybu, pred ktorou v takomto počasí vystríhajú odborníci. V týchto prípadoch je preto potrebné byť naozaj opatrný.

V utorok ráno stál 61-ročný nemenovaný Španiel vo svojej záhrade v meste Torrelodones neďaleko Madridu a niečo tam naprával. Začalo pršať, tak si vzal dáždnik. No potom sa objavili aj blesky, pričom jeden z nich udrel do mužovho dáždnika. Následne zasiahol pravú ruku a prenikol až k jeho pohlavným orgánom. 

Muža zasiahol blesk a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Hovorca záchranárov uviedol, že dôchodca utrpel ťažké popáleniny v oblasti genitálií a ľavej nohy. Po prvotnom ošetrení bol prevezený do Univerzitnej nemocnice Puerta de Hierro Majadahonda. Súčasný zdravotný stav pacienta nie je známy. 

Policajtov na štvorkolke v Beskydách zasiahol blesk, obaja skončili v nemocnici

Európu v ostatných týždňoch zasiahlo množstvo búrok. V Španielsku na niektorých miestach bola kvôli tomu vydaná oranžová výstraha. Nepriaznivé počasie tam spôsobilo ochromilo verejnú dopravu, niektoré stanice metra boli zaplavené. 

Viac o téme: BúrkaBleskPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu