Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Lekári neverili vlastným očiam: Otrasné, čo mal muž tri mesiace v mechúre

Z mužovho mechúra vybrali káble
Z mužovho mechúra vybrali káble (Zdroj: Youtube/swns)

DUMKA - Vyrovnanie sa s rozpadom partnerského vzťahu je vždy individuálne a každý ho zvláda odlišne. Dôkazom je aj prípad Inda, ktorý zaháňal žiaľ za bývalou manželkou veľmi netradičnou a najmä nebezpečnou metódou. S jej bolestivými následkami tak museli po niekoľkých mesiacoch zápasiť chirurgovia v nemocnici v Dumke, ktorí, našťastie, boj o život pacienta vyhrali. 

Utápanie žiaľu po rozpade manželstva môže mať rôznu podobu. Svojsky a najmä nebezpečne túto situáciu prekonával aj tridsaťpäťročný Ind. Krátko po tom, ako mu ušla manželka za iným, si totiž napchal do močovej rúry dva káble z nabíjačky telefónu. Oba cudzie predmety mu zostali uväznené v močovom mechúre až tri mesiace.

Čítajte aj: Ľudia prispeli na chlapčekovu operáciu: Keď zistíte, čo jeho matka (29) spravila s peniazmi, puknete od zlosti

„Plakal a sťažoval sa na silné bolesti brucha. Žiadal nás, aby sme mu zachránili život,“ uviedla šéfka nemocnice v Dumke Amita Rakshitová. Po prezretí röntgenovej snímky sa lekári rozhodli pre okamžitú operáciu a počas nej vybrali z mechúra pacienta obidva 45 centimetrové káble.

Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre slabé povahy!

Muž sa neskôr priznal, že problémy sa mu prihlásili asi mesiac po tom, ako si ich vrazil do penisu. Hanbil sa však zdôveriť svojmu lekárovi, pretože sa obával sociálnej kritiky. „Pacient mohol zomrieť. V okolí káblov sa postupne začali zhromažďovať usadeniny, ktoré blokovali močovú rúru a spôsobovali bolesti pri močení,“ hovorí chirurg Sunil Kumar, ktorý viedol hodinovú operáciu.

Dodal, že takéto nepochopiteľné správanie mohlo mať dva dôvody: „Môže ísť o zvrhlíka trpiaceho depresiou, keďže jeho manželka údajne utiekla s iným mužom. V zriedkavých prípadoch sme sa stretli s tým,  že niektorí muži sa takto správajú vtedy, keď chcú dosiahnuť sexuálne potešenie,“ vysvetľuje lekár. „Ale tento muž tvrdil, že všetko urobil v stave opitosti, takže možno si pod vplyvom alkoholu neuvedomil, aké to môže mať následky.“ 
 

Viac o téme: IndiaMužOperáciaKábleMechúr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu