Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena donútila manžela, aby jej kúpil tri snubné prstene: Jej vysvetlenie rozzúrilo ľudí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Neznáma žena si na sociálnej sieti vyslúžila nie príliš lichotivú prezývku. Ľudia ju nazývajú "rozmaznaným faganom", pretože od svojho priateľa žiadala tri zásnubné prstene. Dôvod, prečo tak urobila, je jej vyberavosť a náročnosť, pokiaľ ide o šperky.

Žena napísala do facebookovej skupiny "That’s It, I’m Proposal Shaming" o troch zásnubných prsteňoch, ktoré si vyžiadala od svojho priateľa. Prvý z nich je strieborný s diamantmi, neskôr jej súčasný manžel kúpil ešte zlatú a ružovo-zlatú variantu. "Pokiaľ ide o moje šperky, som super vyberavá, všetko musí spolu ladiť. Takže, ak mám na sebe striebro, musí byť prsteň strieborný, ak nosím zlato, musí byť zlatý a ak nosím ružové zlato, musí byť ružovo-zlatý," vysvetlila.

Žena donútila manžela, aby
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zatiaľ čo väčšina žien dostane jeden zásnubný prsteň, táto užívateľka má príležitosť meniť si ho podľa oblečenia a doplnkov. Ľudia ju kvôli tomu nazvali rozmaznaným deckom. Žena následne odkázala všetkým dámam, že ak ich partneri neurobia všetko pre to, aby upokojili obsesívno-kompulzívnu chorobu (OCD) svojich manželiek, potom potrebujú nových mužov.

Desať najpopulárnejších lokalít v Európe na žiadosť o ruku: Už hneď tá prvá poriadne prekvapí

Mnohé ženy jej názor poriadne naštval. "Toto nie je OCD, volá sa to náročnosť a rozmaznanosť," znie jeden z odkazov. "Úprimnú sústrasť... vášmu manželovi. Samotný prsteň nie je dôležitý, je to láska a význam toho prsteňa. Myslím, že ste jednoducho len veľmi rozmaznaná. Poznám ľudí s OCD a toto rozhodne nie je ono," stojí v ďalšom komentári. 

Viac o téme: ZásnubyZásnubný prsteň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu