Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík sa opýtal dievčiny, čo by robila, keby bola chlapom: Dostal brutálnu odpoveď

Bena jej odpoveď zaskočila Zobraziť galériu (2)
Bena jej odpoveď zaskočila (Zdroj: Instagram/bennobrown)

LONDÝN - Niekedy môže byť ťažké nadviazať konverzáciu na zoznamovacej aplikácii. Londýčan Ben sa rozhodne neošíval a na zoznamke Hinge položil dievčine jasnú otázku: čo by robila, keby bola chlapom? Jej úprimná odpoveď ho absolútne prekvapila a prinútila zamyslieť sa.

Bena už unavovali typické zoznamovacie frázy, rozhodol sa preto, že s otázkami na opačné pohlavie pôjde trochu do hĺbky. "Hinge využívam ako zoznamku a snažím sa klásť zaujímavé otázky, aby som zistil, či sme si s daným dievčaťom podobní," vysvetlil.

FOTO Dievčine odpísal mladík, ktorému sa páčila... po ôsmich rokoch! Takto to zdôvodnil

Nápadníčky Charlotte sa preto opýtal, čo by urobila, keby sa na jeden deň stala chlapom. Jej odpoveď ho zaskočila. "Aká príležitosť! Bola by som nachystaná za štyri-päť minút, možno by som si ani neobliekla tričko. Cikala by som kedykoľvek a kdekoľvek, pretože by som pri tom mohla stáť. Vošla by som do davu aktivistov za mužské práva, aby sa cítili nepríjemne a vyhúkala by som ich. Škriabala by som si semenníky na verejnosti. Všade by som sedela s roztvorenými nohami a nikto by ma nesúdil. Požiadala by som niekoho, aby ma kopol do semenníkov, nech viem, čo je bolestivejšie. Denne by som strávila v práci priemerný čas a získala za to väčšie uznanie a plat. Vyspala by som sa s viacerými ženami a necítila sa kvôli tomu zle alebo bola prezývaná štetka. Koniec dňa by som oslávila vonku a nepremýšľala nad tým, kedy sa vrátim domov," napísala. 

Mladík sa opýtal dievčiny,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Nakoniec Charlotte dodala, že Ben si po prečítaní jej správy pravdepodobne želá, aby sa jej tú otázku nikdy neopýtal. Neočakávaná reakcia však mladíka prinútila zamyslieť sa nad odlišnosťou života muža a ženy. "Nečakal som to. Myslel som si, že to bude niečo o vzdávaní komplimentov iným dievčatám." Podľa údajov o rozdieloch v odmeňovaní medzi britskými mužmi a ženami z roku 2019 štvrtina firiem a orgánov verejného sektora dáva mužom o 20 percent vyššiu výplatu než ženám. Okrem toho osem z desiatich spoločností priznalo, že platy mužských zamestnancov sú vyššie než platy ich kolegýň.

Viac o téme: Zoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu