Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divoký sex vo vlaku znechutil cestujúcich: Nemohli počkať, kým prídu domov?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: liveleak)

GLASGOW - Škótska polícia pátra po zamilovanej dvojici, ktorá sa rozhodla, že vlak smerujúci z Glasgowa do Edinburghu je to pravé miesto na sexuálne radovánky. Ľudia, ktorí to videli na vlastné oči, zostali poriadne znechutení. Aktérov neospravedlňuje ani to, že boli v tom čase pod vplyvom alkoholu.

Podľa očitých svedkov sa milenci vrhli na seba krátko po tom, ako vlak opustil stanicu v Glasgowe. Vystriedali viaceré sexuálne polohy, a to ako na stolíku medzi sedadlami, tak aj priamo na nich. "Je šokujúce, čoho všetkého sú ľudia schopní dopustiť sa vo vlaku. Boli očividne poriadne opití a asi si neuvedomovali, čo vlastne robia. Čo keby práve v tej chvíli nastúpila rodina s malými deťmi, ako by im to vysvetlili," opísal incident jeden cestujúci. "Nemohli jednoducho počkať, kým prídu domov?" dodáva druhý. 

Divoký sex vo vlaku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/UK Railways)

Sexuálne vyčíňanie bolo zachytené aj na bezpečnostnej kamere vo vlaku. Vidno na ňom, ako si dievčina líha na stôl, zatiaľ čo jej partner sa jej pokúša rozopnúť nohavice. Následne si ich vyzlečie a ľahne na sedadlo a párik sa začne milovať. Po akte sa chvíľu rozpráva a potom predvedie ďalšie číslo. 

Sodoma gomora vo výťahu: Muž sa stal svedkom poriadnej sexuálnej nechutnosti

"Antisociálne správanie nemá v prostriedkoch našej spoločnosti čo robiť. V spolupráci s Britskou dopravnou políciou v takýchto prípadoch vždy rázne zakročíme," vyhlásil hovorca dopravcu ScotRail.

Viac o téme: VlakSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu