Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dievčina (22) len o vlások unikla katastrofe na dovolenke v Grécku! FOTO, ktoré tomu zabránilo

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Gemma Reynolds)

ZAKYNTHOS - Dvadsaťdvaročná Írka zverejnila svoju skúsenosť z gréckeho ostrova Zakynthos, kde jej pri zábave s priateľmi vhodil neznámy muž do nápoja drogu. Mala však šťastie, pretože incident náhodou zachytila fotoaparátom jej kamarátka. Dievčina aj touto cestou varuje ostatných, aby nikdy nespúšťali z očí svoje drinky.

"Drink spiking", čiže vhodenie neznámej psychoaktívnej látky do nápoja za účelom omámiť a následne znásilniť obeť, patrí k nástrahám, ktoré vás môžu stretnúť kdekoľvek. Svoje o tom vie aj Gemma Reynoldsová z Dublinu.

Ktovie, ako by pre ňu skončila dovolenka v Grécku, keby jej kamarátka v bare nevytiahla mobil a nezačala fotiť na pamiatku svojich kamarátov a okolie. "Tancovali sme a bavili sme sa. Lepili sa na mňa nejakí dvaja muži, ale nevšímala som si ich. Vtom začali moji priatelia kričať, aby som nepila nápoj, ktorý som držala v ruke," spomína mladá žena.

Dievčina (22) len o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Gemma Reynolds)

Horor na Malorke: Britka (22) išla s mladíkom na pláž, mal ju znásilniť a všetko si nafilmovať

Kamarátka k nej priskočila a povedala jej, že videla, ako jej jeden mladík vhodil niečo do pohára a má to zachytené na fotke. Muži sa vzápätí dali na útek. Vyľakaná Gemma bežala za ochrankármi a opísala im oboch mladíkov, ale tí sa medzitým vytratili. "Je to hrozné. A je úplne jedno, kde sa zabávate, môže sa to stať kdekoľvek. Vždy si musíte dávať pozor na svoj nápoj. Aj keď ho máte v ruke, môže to takto dopadnúť," varuje Reynoldsová.

Dievčina (22) len o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Gemma Reynolds)

Dodala, že iba dva dni predtým vhodili tzv. drogu znásilnenia do drinku inej Írke, ktorá skončila s nevoľnosťou v nemocnici. "Nemala toľko šťastia ako ja, ale aspoň jej dokázali včas pomôcť a nestalo sa nič horšie." 

Viac o téme: DovolenkaDrogaGréckoZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu