Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Policajti zatkli opitých cyklistov, nasledoval sexuálny šok: Pozreli do auta, veď oni tam...!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FERNARDINA BEACH - Jazda na bicykli pod vplyvom alkoholu sa skončila pre Aarona Setha Thomasa a jeho priateľku Megan Lynn Mondanarovú zatykačom. Po tom, ako boli zadržaní, však ani náhodou nevychladli, práve naopak. V policajnom aute si chceli užiť sex. Muži zákona preto museli zasahovať aj druhýkrát. Podarený pár už sedí vo väzbe a čaká na rozhodnutie súdu.

K románu na pokračovanie môžeme prirovnať zatýkanie Aarona a Megan, ktorí v podguráženom stave brázdili v piatok noci na bicykloch ulice mesta Fernardina Beach na Floride. Na ich riskantnú jazdu upozornil policajtov vodič motorového vozidla, ktorý ich takmer zrazil.

Po zadržaní sa dvojica priznala k tomu, že sa opili v bare a na cestu si ešte do batoha 31-ročný mladík pribalil ďalších sedem plechoviek piva. "Na jednom z ich bicyklov chýbali svetlá, zatiaľ čo druhý bol osvetlený iba vpredu. Po dychovej skúške boli obaja zatknutí a umiestnení do policajného auta," uvádza správa okresného policajného oddelenia v Nassau.

Megan Lynn Mondanarová
Zobraziť galériu (2)
Megan Lynn Mondanarová  (Zdroj: Facebook/Megan Mondanaro)

Zatknutie však cyklistov nijako nevyviedlo z miery. Na zadných sedadlách sa povyzliekali a chceli mať spolu sex. Jeden z policajtov zasiahol a vytiahol nahého Thomasa z auta. Ten ho však napadol a ušiel. O chvíľu ho zadržali za neďalekým stánkom so zmrzlinou a každého usadili do iného auta. Mondanarovú zrejme rozzúrilo, že im policajti prekazili sexuálne plány a počas prevozu na stanicu uštedrila mužom zákona zopár kopancov.

Obaja zadržaní sú obvinení z pohoršujúceho správania, kladenia odporu pri zatýkaní, útoku na verejného činiteľa a odhaľovania pohlavných orgánov. Thomasovi pribudlo aj obvinenie z pokusu o útek. Na rozhodnutie súdu si ešte budú musieť počkať. 

Viac o téme: SexFloridaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu