Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dom, v ktorom sa dejú paranormálne javy, monitorujú kamery: VIDEO Manželov z toho mrazí až doteraz

Manželia Heinzenovci kúpili dom, ktorý vraj terorizuje démonická bytosť.
Manželia Heinzenovci kúpili dom, ktorý vraj terorizuje démonická bytosť. (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

HARRISWILLE – Podivné javy opakujúce sa v tajomnom farmárskom dome na ostrove Rhode Island pozorovali experti na paranormálne javy už v druhej polovici minulého storočia. Príbehy a skúsenosti obyvateľov a návštevníkov nehnuteľnosti neskôr inšpirovali aj filmárov. Tajomná stavba má teraz nového majiteľa a ten tvrdí, že nevysvetliteľné udalosti sú v dome na dennom poriadku aj dnes a niektoré z nich sa mu už podarilo zaznamenať.

Rodina Perronovcov z Harriswille na Rhode Island bola v sedemdesiatych rokoch minulého storočia prinútená pozvať do svojho farmárskeho domu Eda a Lorraine Warrenových. Práve títo dvaja špecialisti na paranormálne javy vtedy potvrdili, že sa tam dejú strašidelné a nevysvetliteľné veci. „To, čo sa dialo v tom dome, bolo vskutku desivé a mňa z toho mrazí až doteraz,“ uviedla iba nedávno Lorraine.


Čítajte aj: Desivá FOTO lovcov duchov: V opustenom kaštieli zachytili postavu, keď ju zbadáte, strasie vás


Nehnuteľnosť vraj terorizuje démonická bytosť Bathsheba Sherman a dianie na farme neskôr inšpirovalo filmových tvorcov, ktorí v roku 2013 uviedli do kín úspešný horor V zajatí démonov. Ešte nedávno bola polorozpadnutá stavba opradená nevysvetliteľnými udalosťami na predaj. Lovci duchov, manželia Cory a Jennifer Heinzenoví, nezaváhali a kúpili si ju. Celý objekt je teraz nepretržite pod kontrolou dvanástich bezpečnostných systémov a nový majiteľ tvrdí, že na príbehoch, ktoré o dome kolujú, nie je nič prifarbené a prehnané.

Cory vraj začal všetko sledovať ako prvý ešte v čase, keď tam nebola ani jeho manželka a ani syn. Získal tak záznamy plné nevysvetliteľných javov vrátane čiernej hmly pohybujúcej sa z jednej miestnosti do druhej, neidentifikovateľných hlasov, úderov a náhodných zábleskov svetla.

„V miestnostiach blikali svetlá. Hovorím však o izbách, v ktorých ani nie je nainštalované svetlo,“ uviedol. „Keď niečo zhodí obraz zo steny, tak je to vždy v takom uhle, aby zostal vzpriamene stáť na dlážke. Nech mi nikto nehovorí, že to nie je podivné.“ Zo získaných nahrávok už pripravuje spoločnosť Travel Channel dokumentárny film. Majitelia tiež dúfajú, že v krátkej dobe budú organizovať na toto miesto zájazdy.

Viac o téme: Tajomná stavbaParanormálne javy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu