Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Manželia v dome objavili tajnú zavarenú miestnosť: Otvorili ju, pohľad dovnútra ich šokoval

Manželia Wessenovci Zobraziť galériu (3)
Manželia Wessenovci (Zdroj: Facebook/Marie Wesson)

NOTTINGHAM - Majitelia múzea Haunted Museum v anglickom Nottinghame objavili v budove ešte vlani tajomné zavarené kovové dvere, ktoré otvorili až teraz. Miestnosť im vzápätí odhalila zaujímavú a zároveň desivú scénu. Návštevníci si môžu všetko prezrieť, ale dovnútra je vstup zakázaný.

Marie a Steve Wessonovci získali minulý rok do vlastníctva starý dom Mapperley v Nottinghame a otvorili si v ňom strašidelné múzeum. Pri rekonštrukčných prácach objavili pod vrstvou sadrokartónu kovové dvere. Majitelia sa rozhodli nechať ich zatvorené. Až doteraz. Nedávno ich totiž spolu s nadšencami paranormálnych javov nechali otvoriť. Pohľad dovnútra ich šokoval, pretože v miestnosti na dlážke našli vyrytú päťcípu pentagramovú hviezdu so zvyškami vyhorených sviečok a starého plyšového medvedíka. "Nemohla som uveriť tomu, čo som videla. Zameriavame sa na paranormálne javy a nie sme žiadni satanisti. Ale chceli by sme sa o tomto náleze dozvedieť čo najviac," povedala Marie. 

Manželia v dome objavili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Marie Wesson)

Desivé VIDEO z pivovaru: Nikto v ňom nie je, aj tak sa tam dejú tieto strašidelné veci

Manželom sa vraj v múzeu podarilo urobiť už predtým zopár záhadných zvukových nahrávok, v ktorých im nejaký hlas sarkasticky prikazoval, aby tie dvere neotvárali. "Viackrát som počula, ako za nimi niečo šramotí, preto sme sa rozhodli všetko preskúmať," vysvetľuje Wessonová.

Manželia v dome objavili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Marie Wesson)

Návštevníci si teraz môžu tajomný úkaz prezrieť cez prehľadnú výplň, do miestnosti však nesmie nikto vstúpiť. "Neviem, čo sa to deje, ale odkedy sme tie dvere otvorili, viacerí sa sťažujú na bolesť hlavy. Aj moja dcéra tvrdí, že cíti silný očný tlak, hoci nikdy predtým tieto problémy nemala," tvrdí Marie. Skeptikom odkazuje, že každý má právo na vlastný názor. Je jej jedno, kto čomu verí alebo neverí, pretože keby sme si všetci mysleli to isté, bolo by to nudné. 

Viac o téme: DuchMúzeumNottinghamParanormálny javTajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu